Strijd tegen mishandeling in de jeugdzorg, jeugdhulp en onderwijs #ABA

Strijd tegen mishandeling in de jeugdzorg, jeugdhulp en onderwijs #ABA

Massale inzet van Gedragsinterventies in Nederland uitgevoerd op kinderen genaamd ABA (conversietherapie)

 

In dit mooie land vallen kinderen massaal uit in het onderwijs door de inzet van ABA op scholen, maar ook in de Jeugdzorg  en jeugdhulp. Een kind mag niet meer een beetje anders zijn of eigenaardig.Elk kind moet passend gemaakt worden .

Op dit moment zitten er meer dan 100.000 kinderen thuis verstoten van onderwijs en zorg. Zelfs op locaties waar ze kunnen terugwerken richting het onderwijs wordt zelfs nog ABA uitgevoerd op deze kinderen zodat ze nog meer trauma oplopen en kapot gaan.

Den Haag lijkt het niet te snappen want er wordt alleen geluisterd naar grote GGZ instellingen die hier grof aan verdienen. Ondertussen vallen steeds meer en meer kinderen uit met een zware Burn-out en vallen soms zelfs in een flinke regressie door trauma.

Uiteraard wordt de schuld bij ouders neergelegd in plaats van bij het onderwijs en zorg ,die dit veroorzaakt. Zeer vaak resulteert dit in een veilig thuis melding of een bescherm tafel .

Niet iedere ouder/ verzorger kan een rechtsbijstandverzekering betalen tegenwoordig, wat weer als gevolg heeft dat mensen hun kind kunnen kwijtraken aan dit zeer verrotte systeem genaamt ketenpartners.

Wij willen met een groep moeders deze slachtoffers helpen met advies ,maar we zouden het geweldig vinden als iedereen die moet vechten tegen het systeem ook juridisch bijstand kan krijgen. Op dit moment zijn er veel ouders die op het punt staan hun kinderen kwijt te raken aan de jeugdzorg terwijl ze part nog deel hebben aan de oorzaak van uitval in het onderwijs.

Niet iedereen komt in aanmerking van rechtsbijstand. Helaas vallen heel veel mensen tussen de wal en schip. Wij ouders blijven keihard knokken om gehoord te worden in Den Haag.

Voor de financiële steun doen we een beroep op compassie van u allemaal.

Help ons strijden AUB 🙏 laat de jeugdzorg niet winnen!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 30/08/2024 gestart
106x bekeken

Actie georganiseerd door:

Diana Niens

Diana Niens

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 30/08/2024 gestart
106x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog