STRIJD MEE TEGEN UITHUISPLAATSING 2 LIEVE ONSCHULDIGE KINDEREN

STRIJD MEE TEGEN UITHUISPLAATSING 2 LIEVE ONSCHULDIGE KINDEREN
lars zomer

Jeugdbescherming Brabant wil op dit moment 2 van mijn kinderen uit huis laten plaatsen tegen mijn en onze kinderen hun wil in

 

Hallo allemaal,

Ik ben Lars, papa van 4 kinderen en 2 bonus kinderen. 2 van mijn kinderen staan onder toezicht van Jeugdbescherming Brabant vanwege een vechtscheiding zo noemen ze dat. 

Er waren in hun jonge leven voor de breuk al regelmatig vervelende zaken gebeurd na de breuk is dit helemaal uit de hand gelopen bij moeder. 

Denk aan mishandeling /  stalking / poging ontvoering van hun kleine zusje / drank / drugs / aanrijding waar kinderen bij waren / en als laatste feit in juni een bedreiging met een pistool door hun moeder als er nog 1x vervelend gepraat wordt over haar zijn hun de 1ste en ik de volgende die wordt neergeknald. 

Toen heb ik gezegd tegen onze jeugdbeschermers het is genoeg geweest, dit is de druppel vanaf nu (begin zomervakantie) neem ik als papa mijn kinderen in bescherming wat de wereld er ook van zegt of vindt. 

Nadat mijn zoon dit vertelde tegenover hun jeugdbeschermer wist die zich geen raad en moest hij gaan overleggen met hun gedragsdeskundige, nou is de hypothese dat mijn zoon stemmetjes heeft die dingen zeggen om mij te pleasen. Nou geloof me er is niets mis met mijn kinderen, het zijn leuke lieve kinderen die leeftijdsadequaat opgroeien en ondanks alles het ook nog goed doen op school.

Alles hierboven zijn meldingen van gemaakt, aangiftes van gedaan bij Politie, bij onze jeugdbeschermers. Ons hele gezin van 8 lijdt onder 1 persoon en dat moet echt gaan stoppen. Maar dat mag niet van onze jeugdbeschermers want volgens ouderschapsplan moeten ze terug na hun moeder!

En nu vandaag 5-9-2024 krijg ik te horen dat er een verzoek komt om de kinderen uit huis te plaatsen omdat ze klem zouden zitten en ze dus maar beter elders opgroeien. Maar “gewoon” de kinderen geloven, onze zorgen, onze meldingen worden allemaal in de wind geslagen. Het kan allemaal niet waar zijn dat een vader en zijn kinderen al jaren zo'n 1-duidig verhaal vertellen is hun stelling, waarschijnlijk fluistert hun papa of de stemmetjes alles in is de hypothese nu.

Wij zijn een heel gewoon gezin en wij hebben het helemaal niet slecht ondanks alles. Alleen afgelopen jaar is er al €6000 spaargeld opgegaan aan juridische kosten. Dit houden wij als gezin van 8 met 6 kinderen gewoon niet vol.

Wij hopen op Uw steun en indien U het kan missen een bijdrage hoe groot of klein ook zodat wij een goede advocaat kunnen inhuren om tegen dit onrecht in te gaan. Zodat mijn stem maar vooral ook die van de kinderen gehoord gaat worden in de rechtbank.

Dankjewel namens ons hele gezin.   

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 5/09/2024 gestart
826x bekeken

Actie georganiseerd door:

lars zomer

lars zomer

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 5/09/2024 gestart
826x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog