STOP PESTEN!

STOP PESTEN!
Wendy Verbruggen en Patricia van der Lienden

Coaching voor weerbaarheid en sociale vaardigheden aanbieden aan kinderen die het nodig hebben maar het niet kunnen betalen.

 

Pesten komt steeds meer voor op steeds jongere leeftijd op school of bij de vereniging. Door social media gaat thuis het pesten ook door. NOOIT RUST! De gevolgen wegen zwaar voor kinderen en zij dragen dit de rest van hun leven mee, met steeds vaker een fatale afloop.

DIT MOET STOPPEN!

Patricia van der Lienden is Kindercoach en Sta Sterk trainer. En Wendy Verbruggen is Kindercoach en Horse Assisted Coach. Beiden werken zij aan hetzelfde doel. Kinderen laten groeien in zelfvertrouwen, opkomen voor zichzelf en anderen, grenzen aangeven, respect voor jezelf en anderen. En daarmee pesten de wereld uitbannen. Zij doen dit ieder op hun eigen wijze in hun eigen praktijk met succes! 

https://beyou-kindercoachpraktijk.nl/

https://www.happyhorsesbywendy.nl/

Maar coaching is duur en niet betaalbaar voor steeds meer gezinnen. Juist deze kinderen zijn vaak mikpunt van pesterijen, omdat ze afwijken van de gemiddelde groep. Door allerlei omstandigheden missen veel kinderen ook thuis een veilige basis. Leerkrachten zien vaak machteloos toe, hoe kinderen daar steeds meer onder lijden. De stap naar hulpverlenende instanties is in veel gevallen net te groot. Maar zover willen wij het niet laten komen!

Daarom willen wij juist deze kinderen de mogelijkheid bieden om persoonlijk te groeien door hen een passend traject aan te bieden. Dat kan zijn via individuele coaching, groepscoaching of een training via school. Net wat voor het kind passend is. 

Daarnaast hebben Patricia en Wendy hun krachten gebundeld. Wij willen alle kinderen in de regio Tiel - Nijmegen de mogelijkheid bieden om de kracht in zichzelf te vinden. En die kracht zit in elk kind! 

We willen kinderen leren om pesten vroegtijdig te herkennen en hun eigen rol daarin te versterken. Want het gaat niet alleen om de pester en de gepeste, maar juist ook om de kinderen er omheen. De toekijkers, de wegkijkers, de meelopers. Alleen samen kunnen we pesten voorkomen of stoppen. Dat vergt kennis en vaardigheden en dat kun je leren!

Wij willen hiervoor een programma aanbieden aan alle groepen van de basisscholen, vanaf groep 3. De kosten voor deze training zijn in de meeste gevallen voor de ouders. Daarbij willen we de kinderen die het thuis financieel moeilijk hebben niet uitsluiten.

Om die reden zijn wij fondsen aan het werven, waaruit voor kinderen uit armlastige gezinnen de coachingtrajecten kunnen worden bekostigd, die worden aangeboden door Patricia en Wendy. Voor deze kinderen berekenen wij 25% korting op onze tarieven… dat is onze bijdrage!

Op deze manier hopen wij heel veel kinderen te laten groeien tot sterke persoonlijkheden met respect voor zichzelf en voor anderen! En daarmee pesten uit de wereld te bannen! Help jij ons helpen?

Elke bijdrage, klein of groot, is welkom!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 12/01/2023 gestart
288x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Happy Horses by Wendy

Happy Horses by Wendy

Actie georganiseerd door:

Wendy Verbruggen en Patricia van der Lienden

Wendy Verbruggen en Patricia van der Lienden

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 12/01/2023 gestart
288x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog