Stichting We Are Stronger Togheter Let's Give A Smile

Stichting We Are Stronger Togheter Let's Give A Smile
Chrystal Jasevics

Stichting We Are Stronger Togheter Let's Give A Smile zet zich in voor mensen in nood het hele jaar door.

 

Wij van Stichting We Are Stronger Togheter Let's Give A Smile zetten ons in in de wijk Laakkwartier en omgeving Den Haag. We zijn er voor mensen die het financieel zwaar hebben, maar zetten ons ook in voor mensen die andere moeilijke tijden doormaken. Dit kan door middel van Voedsel-, Kleding-, Verjaardag en of Sinterklaas-Kerstpakketten, en zorgen voor leuke bijeenkomsten en andere manieren om te zorgen voor onbezorgde momenten.

Ons doel is niet om een enkel iemand te helpen , maar ook om meer bekendheid en bewustwording te geven en of creeren in de maatschappij. Er is een statement onder de bevolking dit proberen wij te veranderen en meer bewustwording te maken wees er voor elkaar in nood.

Dit is wat wij doen en naar op zoek zijn!

We zijn van het aanpakken en hieronder leest u over de lopende projecten. We delen graag de samenwerkingen tot nu toe, aanpassingen website nog mogelijk.

Wat wij doen en wie wij zijn!

dit is wat wij doen en naar op zoek zijn! we zijn van het aanpakken en hieronder leest u over de lopende projecten. We delen graag de samenwerkingen tot nu toe, aanpassingen website nog mogelijk. Onze wijk laakkwartier en omgeving den haag telt meerdere culturen. Bij het verbinden via Stichting We Are Stronger Togheter Let's Give A Smile hebben we een actieve rol door haar lopende projecten.

We besteden graag de aandacht voor zowel kinderen als volwassenen.

Met de slogan WE ARE STRONGER TOGHETER willen wij creeren dat deze doelgroepen weer een lach op hun gezicht krijgen en weer veerkrachtig stabiel in de samenleving kunnen functioneren.

We zetten ons in voor deze doelgroepen: Gezinnen en mensen in nood met een minimuminkomen of die helemaal niks meer hebben. (Denk aan Daklozen, Ouderen, Jongvolwassenen, Alleenstaande ouders).

Heeft u hulp nodig of kent u iemand die hulp nodig heeft? neem contact op via

E-mail: wearestrongertogheter@gmail.com of via telefoonummer +31618286318

Hiervoor zijn we op zoek naar sponsors en donateurs voor handige producten zoals kleding,

schoenen, hygieneproducten, houdbare producten, artikelen waar mooie en leuke pakketten van gemaakt kunnen worden. die in dozen kunnen worden verpakt en uitgedeeld aan de doelgroepen in nood.

U kunt Stichting We Are Stronger Togheter Let's Give A Smile ook helpen met sponsoring in natura. voor handvaardigheid, knutselspullen, knutseltafels, bankjes, voetballen, pennen, verkleedkleren, scharen, kleurpotloden, papier, t-shirts, plastic bekers, limonade etc. wij als Stichting proberen uiteraard elk jaar zoveel mogelijk spullen te hergebruiken.

Mede dankzij de donaties van GrandScaleBuilder, Lush Den Haag, Stichting Dumpie Den Haag en nog veel meer mensen konden we al enkele gezinnen en mensen in nood verrasssen.

Neem vooral een kijkje op de website, facebook of tiktok voor de verhalen en of meer informatie.

Het is de tijd van wonderen.

Kom en steun degene in nood en breng de glimlachen terug naar de mensen in nood. samen staan we sterker dan alleen.

 

Met vriendelijke groet, Chrystal Jasevics @galaxy_purple0 op tiktok van Stichting We Are Stronger Togheter Let's Give A Smile

www.wearestrongertogheterletsgiveasmile.nl

KVKnummer: 89607171

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 1/11/2023 gestart
216x bekeken

Actie georganiseerd door:

Chrystal Jasevics

Chrystal Jasevics

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 1/11/2023 gestart
216x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog