Stichting Cisilia's Youth, voor kansarme jongeren in Rotterdam.

Stichting Cisilia's Youth, voor kansarme jongeren in Rotterdam.
Cisilia's Youth

Impact creëren en investeren in de jeugd? Steun ons in de investering in een betere toekomst voor kansarme jongeren.

 
€ 0 ingezameld

Wilt u bijdragen in het creëren van een duurzame impact voor kansarme jongeren in Rotterdam en omstreken? 

Voor de oprichting van stichting Cicilia’s Youth zijn wij op zoek naar financiële steun om kansen en mogelijkheden te kunnen vergroten voor kansarme jongeren in Rotterdam en omstreken. Onze stichting draagt bij aan maatschappelijke initiatieven zonder winstoogmerk, waarbij alle donaties dienen om onze doelen voor deze jongeren te realiseren. Wij bieden volledige transparantie in financiële operaties voor investeerders en donateurs. De financiële steun zal ons helpen met de inrichting van ons pand en met het ontwikkelen en uitvoeren van onze activiteiten/ behandelingen/ programma's en workshops met en voor de jongeren.

Wie zijn wij?

Stichting Cisilia's Youth, komt voort uit een naam gedragen met trots en eerbied, voortgekomen uit de onbaatzuchtige zorgdrang van Cisilia Lo Fo Sang. 
Haar nalatenschap is de inspiratie om altijd je dromen na te jagen en te doen wat je graag wilt in het leven. Zij stond bekend als een "moeder van allen" en bood zorg aan een ieder die het nodig had. Stichting Cisilia's Youth is een eerbetoon aan haar en een belofte om haar zorg en toewijding aan de jeugd voort te zetten.

Voorzitter Gordon Anthony LofoSang 

Ons doel:

Wij hebben als doel het perspectief van kansarme jongeren te versterken en daarmee een bijdrage te leveren aan het voorkomen van problemen onder deze jongeren. Onze stichting spant zich in om een stevige fundering te leggen, met eventuele partners, voor hun toekomstige succes, door middel van onder andere het stimuleren van zelfredzaamheid, het verbeteren van prestaties en het voorzien in passend onderwijs/ arbeidsmogelijkheden. Wij hopen een bijdrage te leveren in de vorm van een ondersteunende sociale omgeving, in veerkracht, duurzaamheid en kracht in Rotterdam. 

Doelgroep:

De stichting is toegewijd aan de zorg voor kansarme jongeren, van 12-21 jaar, gevestigd in Rotterdam en omstreken. Onze stichting verwelkomt:

  • LVB- jongeren, thuiszitters, jongeren met leer en/of gedragsproblemen
  • Jongeren met en zonder dagbesteding
  • Jongeren met psychosociale problemen/ een sociaal economische achterstand
  • Jongeren met een hulpvraag of die extra ondersteuning nodig hebben
  • Jongeren die in aanraking zijn gekomen met reclassering

De dagbesteding zal plaatsvinden van 09:00- 14:00 uur en van 
15:00- 20:00 uur om een gestructureerde en ondersteunende omgeving voor onze jongeren te bieden. Op deze manier kunnen ook jongeren die wel een dagbesteding hebben, maar geen zinvolle vrijetijdsbesteding na school of werk hebben ook een programma aangeboden krijgen.

Behandelingen:

Bij Stichting Cisilia’s Youth bieden wij de jongeren zowel individuele behandelingen als groepsbehandelingen.
Deze behandelingen zijn gericht op de groei en ontwikkeling van de jongeren op de verschillende vlakken van het leven. Het kan hierbij gaan om het aanleren van sociale vaardigheden en het leren reguleren van de emoties, maar het kan ook gaan over actuele thema’s die spelen in de maatschappij.
Daarnaast kan het gaan over de identiteitsontwikkeling en carrière- en levensbegeleiding. Dit is slechts een kleine greep uit de programmaonderdelen die we aan zullen bieden.

Ook willen we trainingen/ workshops aanbieden die passen bij onze doelgroep, zoals kickboksen, of om leren gaan met geld.
Naast het volgen van behandelingen en trainingen willen wij een ontspanningsruimte bieden aan de jongeren, waarbij u kunt denken aan een gemeenschapshuis met diverse recreatieve activiteiten.

Wij geloven dat, door samenwerking met verschillende partners en instanties, er op lange termijn een positieve invloed kan ontstaan op het leven van deze jongeren.

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op onze website: www.cisiliasyouth.nl 

Wilt u investeren in kansarme jongeren in Rotterdam en omstreken, en bijdragen in het creëren van een betere toekomst voor de stad?

Doneer nu!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 13/02/2024 gestart
787x bekeken

Actie georganiseerd door:

Cisilia's Youth

Cisilia's Youth

 
€ 0 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 13/02/2024 gestart
787x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog