Stichting Bodyparts For Foreigners

Stichting Bodyparts For Foreigners
Danny 2000

Stichting BFF geeft 'gebruikte' protheses en hulpmiddelen een 2e leven in Latijns-Amerika & Afrika. Jouw donatie helpt.

 
€ 0 ingezameld

Stel je voor: Je hebt een prothese of hulpmiddel nodig om te kunnen lopen, en als kind om te spelen of gewoonweg deel te nemen aan het dagelijks leven. 

Maar de middelen zijn er niet. Stichting Bodyparts for Foreigners (BFF) verandert dat. 

Wij geven 'gebruikte' maar perfect bruikbare protheses en hulpmiddelen een tweede leven, zodat ze kinderen en volwassenen in Latijns-Amerika en Afrika kunnen helpen.

Het Probleem:

Miljoenen mensen in ontwikkelingslanden hebben geen toegang tot essentiële protheses en hulpmiddelen. Dit beperkt hun mogelijkheden enorm en sluit hen uit van een volwaardig leven.

Onze Oplossing:

BFF verzamelt protheses en hulpmiddelen in Nederland (en binnenkort ook in andere Europese landen) en brengt ze naar de mensen die ze het hardst nodig hebben. Elk hulpmiddel dat zij leveren, betekent een wereld van verschil voor iemand die het ontvangt.

Wat we met jouw steun kunnen doen:

  • Transportkosten: Het transporteren van deze hulpmiddelen over grote afstanden is kostbaar. Jouw donatie helpt ons om deze kosten te dekken.
  • Lokale partners: We werken samen met lokale organisaties om ervoor te zorgen dat de hulpmiddelen bij de juiste mensen terechtkomen. Jouw bijdrage ondersteunt deze samenwerkingen.
  • Voorlichting: We geven voorlichting over het belang van donatie en het hergebruik van hulpmiddelen. Jouw steun helpt ons om dit bewustzijn te vergroten.

Word een BFF!

Met jouw donatie, hoe klein ook, help je iemand aan de andere kant van de wereld om weer te kunnen lopen, spelen en dromen. Word vandaag nog een BFF en geef iemand een nieuwe kans op een beter leven!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 9/09/2024 gestart
105x bekeken

Actie georganiseerd door:

Danny 2000

Danny 2000

 
€ 0 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 9/09/2024 gestart
105x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog