Steuntje-in-de-rug-donatie

Steuntje-in-de-rug-donatie

Steun mij, je medemens en de niche in de afscheidsfotografie.

 
€ 0 ingezameld

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hii! Mijn naam is Marissa Terpstra, 21 jaar en ik ben bekwaam afscheidsfotograaf. Als startende afscheidsfotograaf draag ik de verantwoordelijkheid om momenten van verdriet om te zetten in blijvende herinneringen. Jouw steun als steuntje-in-de-rug-donateur kan een aanzienlijk verschil maken in mijn vermogen om dit te doen. Hier zijn enkele redenen waarom jouw donatie van onschatbare waarde kan zijn:

Troost en steun.
Afscheidsfotografie is voor mij meer dan alleen het vastleggen van beelden. Het gaat om het bieden van troost en steun aan mensen tijdens moeilijke tijden. Jouw donatie stelt mij in staat om deze waardevolle dienst te blijven bieden aan degenen die het nodig hebben en mij hierin verder te ontwikkelen via cursussen, scholing en workshops.

Ondersteuning van de gemeenschap.
Als afscheidsfotograaf ben ik een essentieel onderdeel van de gemeenschap, waarbij ik families help om hun geliefden te eren en te herinneren. Jouw donatie is niet alleen een steun voor mij persoonlijk, maar ook een investering in het welzijn van onze gemeenschap als geheel. Als steuntje-in-de-rug-donateur ben je letterlijk die steun in de rug voor alle mensen die daar baat bij hebben. 

Ontwikkeling
Als bedrijf blijf ik continu in beweging om het beste te kunnen geven, niet alleen doormiddel van het bijwonen van verschillende educatie mogelijkheden maar ook om te kijken hoe ik met deze mensen in verbinding kom. Jouw steuntje-in-de-rug stelt mij daarom ook in staat voor beter promotie materiaal en nog beter apparatuur.

 

Waardering.
Afscheidsfotografie is een groeiende niche binnen de fotografiewereld, maar het kan nog steeds ondergewaardeerd en ondervertegenwoordigd zijn. Door te doneren aan startende afscheidsfotografen help je bij het stimuleren van erkenning en waardering voor dit belangrijke aspect van fotografie.

 

Door te doneren aan mij als startende afscheidsfotograaf draag je dus bij aan het verrijken van levens en het vastleggen van waardevolle momenten voor degenen die het het meest nodig hebben. Het is een investering in compassie, herinnering en het delen van liefde, die een blijvende impact kan hebben op de mensen die mensen liefhebben. Dus overweeg zeker de impact die jouw donatie kan hebben. Ja, zelfs 1 cent! 
Samen kunnen we bouwen aan een wereld waarin iedereen de kans krijgt om afscheidsfotografie te mogen kennen.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 29/05/2024 gestart
19x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Marissa Terpstra Fotografie

Marissa Terpstra Fotografie

Actie georganiseerd door:

Marissa Terpstra

Marissa Terpstra

 
€ 0 ingezameld

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 29/05/2024 gestart
19x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog