Steunactie voor Mike

Steunactie voor Mike
Vrienden van Mike !
Deel deze actie

Mike zijn auto werd op 6 februari 2022 beschoten. Wij vinden dit hallucinant!

13 donaties
26%
€ 520 van € 2.000 ingezameld

Mike, kerel met een gouden hart, hardwerkend en een groot verantwoordelijkheidsgevoel, drinkt nooit tijdens het uitgaan. Hij zorgt voor zijn vrienden en voert, iedere keer hij uitgaat, vrienden en kennissen naar huis omdat ze veilig zouden thuiskomen! Dit al sedert hij zijn rijbewijs ontving. 
Op 6 februari werd Mike zijn auto beschoten door een jaloerse ex vriend van 2 meisjes die hij naar huis voerde! Helaas kunnen we het niet bewijzen waardoor Mike alles zelf moet betalen. Help Mike het geloof in de goedheid van mensen terug vinden en steun hem via deze actie. Hij zal jouw zoon, dochter, broer of zus opnieuw naar huis voeren met een herstelde auto! Werd jij ooit naar huis gevoerd door Mike? Dan is dit je kans om eens iets terug te doen! Delen is lief!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 13/02/2022 gestart
3063x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Vrienden van Mike !

Vrienden van Mike !

13 donaties
26%
€ 520 van € 2.000 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 13/02/2022 gestart
3063x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

In de media

TIELT / Samenleving Moeder start crowdfunding op nadat wagen van zoon beschoten wordt: “Zo wil ik zijn geloof in de goedheid van de mens proberen herstellen”

14 Feb 2022

Op zondagmorgen 6 februari werd de droomwagen van Mike Seynaeve in de Waterstraat in Aarsele beschoten met metalen balletjes. Een venster moest eraan geloven en ook zijn carrosserie raakte door de kogelinslagen stevig beschadigd. Seynaeve is er dan ook het hart van in. Zijn moeder Grietje Minjauw blijft echter niet bij de pakken zitten en richtte ondertussen een crowdfunding op om de schade te compenseren. “Dit is immers echt zijn droomauto”, klinkt het.

Krant van West-Vlaanderen

Moeder start crowdfunding op nadat wagen zoon beschoten wordt: “Ik wil zijn geloof in de goedheid van mensen herstellen”

14 Feb 2022

TIELT/AARSELE - Op zondagmorgen 6 februari werd de wagen van Mike Seynaeve in de Waterstraat in Aarsele beschoten met metalen balletjes. Een ruit moest eraan geloven en ook de carrosserie raakte flink beschadigd. De dader is nog niet gevonden. Mikes moeder Grietje Minjauw richt nu een crowdfunding op om de schade te compenseren. “Dit is zijn droomauto”, zegt ze.

Nieuwsblad

Steunactie voor Mike (23) nadat ‘droomauto’ beschoten werd in Aarsele: “Heel onrechtvaardig”

14 Feb 2022

AARSELE - Verontwaardigd omdat ze vindt dat haar zoon beter verdient, is Grietje Minjauw uit Aarsele (Tielt) een online steunactie gestart. Het geld moet dienen om de Audi A5 van Mike Seynaeve (23) te herstellen. Die werd op 6 februari wellicht met een loodjesgeweer beschoten. Meteen lanceert ze ook een oproep naar getuigen.

Het Laatste Nieuws