Steunactie dieren in nood

Steunactie dieren in nood
Savannah De vijlder

Het helpen van dieren in nood over heel de wereld , en dat kan ik enkel met jullie steun ❤️

 

Dag dierenliefhebbers , wij hebben jou steun nodig!

Ik ben Savannah, een 25-jarige dierenliefhebber. Als vrijwilliger op een zorgboerderij maar ook wereldwijd streef ik ernaar om de dieren de zorg te bieden die ze verdienen. Met jullie steun kan ik essentiële verbeteringen zoals grotere verblijven en gezonde voeding realiseren, die cruciaal zijn voor hun welzijn.

Ik heb al verschillende dieren over de hele wereld gered, en weet uit ervaring dat hier vaak veel kosten bij komen kijken. Toch blijf ik vastberaden om meer dieren te helpen en te redden. Dit jaar reis ik opnieuw naar Spanje met de nodige spullen en voeding voor dakloze dieren.

 

Jullie steun is essentieel om mijn missie te kunnen blijven uitvoeren. Hoe meer hulp ik van jullie ontvang, hoe meer dieren ik kan helpen en redden. Elke bijdrage, hoe klein ook, kan een wereld van verschil maken.

 

Samen kunnen we het verschil maken en het leven van vele dieren verbeteren. Ik hoop op jullie steun en dank jullie alvast vanuit het diepst van mijn hart. Bedankt voor jullie hulp.

Op mijn Instagram & tiktok vinden jullie verhalen terug over de dieren die ik verzorg of de dieren die wij allemaal al hebben kunnen redden , zowel in België, als Kroatië,  Ecuador,  Spanje en heb ik dankzij jullie steun al mooie dingen kunnen realiseren , echter komen er elke dag diertjes in nood bij.

 

Met vriendelijke groet,

Savannah

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 2/04/2024 gestart
579x bekeken

Actie georganiseerd door:

Savannah De vijlder

Savannah De vijlder

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 2/04/2024 gestart
579x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Dieren
Misbruik melden