Steun Zelfontwikkeling voor Getroffen Jongeren door Toeslagenaffaire!

Steun Zelfontwikkeling voor Getroffen Jongeren door Toeslagenaffaire!
Jair van den Essenburg

Jouw Bijdrage Telt! Help ons jongeren te ondersteunen met educatieve kansen en groeimogelijkheden.

 

Stel je voor dat je als jongere geconfronteerd wordt met de ontwrichtende gevolgen van de Toeslagenaffaire - een situatie die je toekomst en zelfvertrouwen dreigt te verpletteren. Dit is de realiteit voor vele jongeren die zich in deze situatie bevinden. Maar wij geloven in hoop, veerkracht en de kracht van gemeenschap.

Onze crowdfundingcampagne, "Steun Zelfontwikkeling Jongeren Getroffen door de Toeslagenaffaire", heeft tot doel deze jongeren een pad naar herstel en groei te bieden. Jouw bijdrage zal rechtstreeks worden ingezet om educatieve kansen, mentorprogramma's en andere essentiële middelen te financieren die hen kunnen helpen hun volledige potentieel te bereiken.

Laten we samen een verschil maken. Laten we deze jongeren laten zien dat ze niet alleen staan, dat hun dromen nog steeds haalbaar zijn en dat ze de steun van een solidariteitsnetwerk hebben. Doe vandaag nog mee en help ons deze jongeren een sprankje hoop en een kans op een betere toekomst te bieden.

In samenwerking met het Fonds voor Cultuurparticipatie gaat onze stichting deze jongeren een kans bieden om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen, ongeacht hun leeftijd, talent en droom.

Bij voorbaat dank voor uw steun!

Met vriendelijke groet,

J.D. Van Den Essenburg

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
1 week, 3 dagen geleden gestart
79x bekeken

Actie georganiseerd door:

Jair van den Essenburg

Jair van den Essenburg

 

Donaties

 
Toon alle donaties
1 week, 3 dagen geleden gestart
79x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog