Steun Ups&Downies

Steun Ups&Downies
Jasper Van der Vlist

Ups&Downies vraagt uw financiële support voor het behoud van zinvolle dagbesteding voor onze medewerkers met een beperking!

 

Een kleine acht jaar geleden heeft Ups&Downies haar deuren geopend en is sindsdien niet meer weg te denken uit het Veenendaalse straatbeeld. Wij waren, en zijn nog steeds, het enige lunchcafé in Veenendaal wat naast het bieden van een heerlijke lunch ook dagbesteding biedt aan mensen met een verstandelijke beperking. In de afgelopen jaren is gebleken dat ons concept werkt. Naast dat onze gasten zich al jaren meer dan welkom voelen bij ons, zetten wij ons dagelijks in voor het welbevinden van onze medewerkers.

Met veel plezier en enthousiasme werken we aan een stabiele factor voor deze doelgroep. Naast het leren van horeca gerelateerde werkzaamheden zetten wij ons in om onze medewerkers een positief zelfbeeld en structuur te bieden. Simpelweg het gevoel dat je er mag zijn en meedoet in de maatschappij, zoals iedereen dit verdient… Zowel mensen mét, als zonder beperking!

Door de harde maatregelen, als gevolg van de coronacrisis, staat het water ons momenteel aan de lippen. Daarom vragen we je ons te helpen in de vorm van een financiële bijdrage. Want hoe jammer zou het zijn als we omwille van deze bizarre tijd onze deuren straks definitief zouden moeten sluiten!

We waarderen uw donatie enorm! 

Namens team Ups&Downies, alvast hartelijk dank voor uw support,

Jasper van der Vlist

Ups&Downies Veenendaal

 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 5/01/2022 gestart
5316x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Ups & Downies

Ups & Downies

Actie georganiseerd door:

Jasper Van der Vlist

Jasper Van der Vlist

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 5/01/2022 gestart
5316x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog