Steun Stem zonder Gezicht

Steun Stem zonder Gezicht

Help ons bij het veranderen van kinderlevens door samen Stem zonder Gezicht te steunen. Geef hen een stem, geef hen een kans.

 

Samen kunnen we een betekenisvol verschil maken in het leven van kinderen die het minder hebben. Als onderdeel van ons schoolproject hebben we (Queeny, Nadia en Setara) ons ten doel gesteld om het goede doel "Stem zonder Gezicht" te steunen. Deze keuze is niet toevallig gemaakt; één van onze teamleden is zelf opgegroeid in armoede en begrijpt uit persoonlijke ervaring hoe cruciaal steun is in moeilijke tijden.

 

Stem zonder Gezicht vormt een stem voor alle kinderen die niet in hun basisbehoeften worden voorzien, die onzichtbaar blijven door armoede. Door dit goede doel te steunen, bieden we deze kinderen niet alleen hoop, maar ook concrete mogelijkheden om hun leven te verbeteren,

 

Elke bijdrage, hoe klein ook, heeft een grote impact op hun leven. We streven ernaar om hen toegang te bieden tot educatie, zorg en andere essentiële behoeften, waardoor ze een betere toekomst kunnen opbouwen.

 

Binnen Stem zonder Gezicht werken ze aan het creëren van kansen voor alle kinderen in de wijk vanuit een betrokken gemeenschap.

Persoonlijke ontwikkeling en zelfexpressie, , bevordering van positieve sociale interacties en het voorkomen van social isolement, door aandacht te hebben voor talentontwikkeling ze bieden mogelijkheden voor educatieve en recreatieve activiteiten, en zorgen ze voor ondersteuning op het gebied van mentaal en fysiek welzijn.

Doe vandaag nog mee en help ons stichting Stem zonder Gezicht te steunen, zodat we samen de levens van deze kinderen kunnen veranderen. Jouw steun maakt het verschil en draagt bij aan een toekomst waarin elk kind gezien wordt en de kans krijgt om te bloeien in de wijk Feijenoord, Rotterdam. Bedankt voor je vrijgevigheid en barmhartigheid.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 25/03/2024 gestart
151x bekeken

Actie georganiseerd door:

Queeny eleonora

Queeny eleonora

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 25/03/2024 gestart
151x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog