Steun Sana Tanzania

Steun Sana Tanzania
Lore Supply

Na een onvergetelijke vrijwilligersreis wil ik Sana Tanzania via alle mogelijke wegen verder helpen. 😊

 

In februari ben ik via een organisatie vrijwilligerswerk gaan doen in Gongo, dit werd ter plaatse begeleid door Sana Camp en alle bewoners die ons met open armen hebben ontvangen! :) Ik ben daar meteen mijn hart verloren vandaar dat ik ook binnenkort al terug ga. Als groep hebben we daar zoveel mooie mensen leren kennen, ze waren zo dankbaar en hielpen ons met veel plezier alles meermaals uit te leggen en ons een mooie tijd te bezorgen. Ik ben mijn hart daar verloren vandaar dat ik op alle mogelijke manieren hen wil helpen.

Sana Tanzania is een organisatie die zich inzet op vlak van education, empowerment en conservation. Al het geld dat daar naar toe gaat wordt zeer goed gebruikt. Wij kochten zelf nog T-shirts ter plaatse, hiermee kochten ze dan fietsen zodat kinderen uit andere dorpen ook naar school kunnen gaan.

Dit is hun website: http://www.karibusana.com/index.html

Zelf hebben we ook iemand leren kennen die op school mocht starten, helaas kunnen ze momenteel enkel semester 1 betalen, dat betekent dat ze voorlopig nog 3 semesters niet kunnen betalen… Zij zijn niet de enige, dit komt vaak voor helaas. Er zijn zoveel kinderen die het geweldig zouden doen op school maar ze kunnen niet gaan omdat het financieel niet mogelijk is. Ik ben van het principe: alle beetjes helpen. Vandaar dat ik deze actie op poten zet. Het was moeilijk om er een bedrag op te zetten want ik denk dat er nooit genoeg geld kan ingezameld worden. 😉

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 25/05/2023 gestart
872x bekeken

Actie georganiseerd door:

Lore Supply

Lore Supply

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 25/05/2023 gestart
872x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog