Steun Rosina (Roos)

Steun Rosina (Roos)
Mandy Moerkerken

Rosina heeft uitgezaaide longkanker stadium 4. Het staat er slecht voor en ze kan uw steun erg goed gebruiken 🙏🏻.

 

Beste familie, vrienden, klanten en bekenden van Rosina. Helaas is Roos ongeneeslijk ziek en zijn de vooruitzichten erg slecht. 

Los van die rotziekte brengt de situatie nog meer ellende met zich mee. Roos heeft haar hele leven hard gewerkt als kapster, maar nu zijn haar inkomsten plotseling volledig weggevallen. Zo sterk als ze is regelt Roos meteen haar zaakjes, maar de kosten zijn hoog. Denk aan het afbetalen van de auto van de zaak, de vaste lasten, de aanstaande uitvaart enz. Een zieke getrouwde zelfstandig ondernemer krijgt helaas nul compensatie vanuit de overheid, dus echt alles moet ineens vanuit 1 salaris.

Het liefste willen Roos en Ar samen nog wat leuke dingen doen nu het nog kan. Denk aan op vakantie en/of een weekendje weg. Dit is alleen helaas niet mogelijk nu, doordat ze al hun spaargeld nodig hebben om er voor te zorgen dat haar grote liefde Ar straks niet met een schuld achter blijft.
Daarnaast heeft Roos een aantal specifieke wensen met betrekking tot de uitvaart. Dit wordt alleen niet gedekt door de verzekering die ze heeft. Jullie kennen het vast wel. Je denkt dat je bij een goede verzekering zit, totdat er een keertje uitgekeerd moet worden. Dan kan er ineens vanalles niet helaas. 

Jullie weten vast dat Roos een crowdfunding als deze voor zichzelf niets vindt, maar toch vinden wij dat we dit moeten doen.  Het alternatief is namelijk thuis blijven en het spaargeld dat er is gebruiken om de maanden door te komen thuis op de bank of straks in het ziektebed. En een uitvaart plannen die niet voldoet aan haar wensen, dat willen we ook niet.

We willen dan ook vragen of jullie Roos en Ar financieel willen steunen in deze moeilijke tijd, zodat ze nog wat mooie herinneringen kunnen maken samen. 
Donaties worden dan ook zeer gewaardeerd en alle beetjes helpen hierbij.

Natuurlijk dragen wij zelf ook ons steentje bij.

We hopen op jullie steun 🙏🏻.

Onze dank is groot.

Mandy, Sjoerd, Tess, Jack, Devin, Lisanne, Jesse en Charlotte 
 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 1/08/2023 gestart
10289x bekeken

Actie georganiseerd door:

Mandy Moerkerken

Mandy Moerkerken

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 1/08/2023 gestart
10289x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog