Steun Onze Droom

Steun Onze Droom

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

In 2013 is mijn vader failliet gegaan met zijn transportzaak die naar mij vernoemd was. Dit was voor ons een enorme klap waar hij op de dag van vandaag nog steeds de financiële gevolgen van moet dragen. 

Hij deed er alles aan om zijn gezin (ons) alles te geven wat we wouden. We hadden het goed. 

Totdat de financiële crisis begon in 2008 tem ... 

Mijn vader had net enorme investeringen gedaan in vrachtwagens & trailers dit moest uiteraad maandelijks kunnen betaald worden.
De chauffeurs die hij in dienst had waren ook niet de beste. Dan denk je van dan ontslaat hij ze toch ? Zo makkelijk was het niet, het was een familiebedrijf.

Maandelijks profiteerde ze van mijn vader met onder andere visa kaarten te gebruiken voor privédoeleinden. Schade rijden voor duizenden euro's. Dit samenhangend met de financiële crisis. kwam niet tot een goed einde privéleningen schadeclaims. reparatie's. 

Mijn vader heeft een goed hart en heeft iedereen in dienst gehouden tem 2011 en ontslaagde hij iedereen om dat er geen andere uitweg meer was. Alles veranderde.

Tot eind 2012 begin 2013 heeft hij zijn zaak boven water kunnen houden. En dan kwam het failliesement dit was een enorm verlies. Het was voor iedereen emotioneel. Ik herinnerde mij als de dag van gisteren als klein jongentje dat hij zo Trots was op zijn eerste vrachtwagen met mijn naam in het groot er op het was een droom voor hem. Zijn blik en trots was onbeschrijfelijk. Ik wil graag die blik terug op zijn gezicht een lach.

Ik zou enorm graag deze zaak terug uit de grond stampen! 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 17/04/2023 gestart
56x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Quinten Stevens

Actie georganiseerd door:

Quinten Stevens

Quinten Stevens

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 17/04/2023 gestart
56x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Bedrijven
Misbruik melden