Steun onkosten van Zeno

Steun onkosten van Zeno
Lindsay Jacobs

Steun hoge onkosten operatie

 

bij deze uitleg …

Dierenkliniek …, bij het openen van de website en het eerste wat je ziet is " de beste zorg voor je huisdier ". Helaas is niks minder waar en is geld waar het om draait ipv een hart voor dieren. 

Je gaat na een doorverwijzing van de dierenarts binnen met spoed. Je gaat naar binnen en bespreekt de situatie en mag 225 euro betalen voor een consultatie en een echo. Een echo die pas 3 uur later genomen wordt. De ernst van de situatie wordt nog eens besproken met de belangrijkste mededeling aller tijden in hun ogen... het kostenplaatje... uiteraard moeten de kosten vergoed worden maar een voorschot van 850 euro vragen vooraleer er maar iets gedaan wordt??? En dat bij een hond waar de situatie met de minuut ernstiger wordt?? Een kostenplaatje van in totaal 2700 euro met als eindresultaat dat we onze vriend toch nog hebben moeten afgeven.

De grote "dierenvrienden " vinden het binnen hun klantenservice passen om klanten die net hun huisdier hebben moeten afgeven de hele dag door te bellen om te vragen hoe het zit met de betaling en wanneer de hond opgehaald wordt of wat er er mee moeten doen...

Alle begrip dat rekeningen betaald moeten worden en dat onze vriend daar niet dagen kan blijven liggen, maar respect en begrip van de kant van de mensen aan wie je je huisdier toevertrouwd is helaas onbestaand

Baasje van zeno heeft jullie hulp nodig. Zeno is jonge pup wasnog maar net 1 jaar oud en had een infectie op zijn darmen opgelopen met alle gevolgen van dien. 

Na een dringende opereatie zijn de Kosten vrij hoog opgelopen tot meer dan 3000 euro . 

Onkosten van onderzoek en operatie en dan nog eens de crematie dat er bij komt.

Kosten die onhaalbaar zijn geworden voor zijn baasje!

Zeno had een operatie gehad de avond van 12/02 om hem te kunnen reden. Helaas heeft hij het niet gehaald en is hij overleden op de morgen van 13/02.

Het is dan ook heel zwaar geworden om deze kosten te dragen!

Daarom julie steun om dit verschrikkelijk hoofdstuk op een correcte manier te kunnen afsluiten :( en Zeno mee naar huis te kunnen nemen dienen deze kosten betaald te worden.

Alvast bedankt voor de bijdragen en de steun. 

Deze worden gebruikt om de dure operatie en crematie te betalen. Dit om een waardige rust te geven aan deze lieve viervoeter en hem een mooi plaatsje te geven.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 12/02/2024 gestart
1845x bekeken

Actie georganiseerd door:

Lindsay Jacobs

Lindsay Jacobs

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 12/02/2024 gestart
1845x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Dieren
Misbruik melden