Steun na beroving op vakantie

Steun na beroving op vakantie

Ons gezinnetje werd slachtoffer van een roof tijdens onze roadtrip.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Al jaren reizen wij low budget, de wereld zien hoeft immers niet duur te zijn. Afgelopen 10 jaar spaarden we gaandeweg heel wat spulletjes bij elkaar en ondertussen waren we uitgerust om te kunnen kamperen in alle omstandigheden.

Op 21 juli, we waren op dag 6 van onze reis richting Portugal, werden we echter slachtoffer van inbraak en diefstal In Sevilla.

De daders namen onze dakkoffer integraal mee, met als inhoud een grote tent en kampeermateriaal voor verschillende weersomstandigheden.

Ook werd de autoruit vernield en werd langs de achterbank de koffer beroofd: valiesje met medicijen, camera met lenzen, schoenen, kookgerei, vuurtje, elektronisch materiaal, verlichting…. 
Het was zo onwezenlijk en zo ongelooflijk dat ook de dakkoffer zelfs helemaal weg was.

Naast de enorme emotionele kater ( veel van ons reisgerief is met prachtige mensen op prachtige plaatsen geweest), ook een enorme financiële later waar jammer genoeg de verzekering niet in tussenkomt  (komen enkel tussen voor diefstal vanuit vakantiewoning). Een voorzichtige optelsom komt al gauw aan 3000 euro. 

Daarnaast moesten we daar ook nog, veel duurder, overnachting zoeken.

het materiaal opnieuw aanschaffen lukt ons niet, maar we hopen via deze weg in de toekomst terug op dezelfde manier en zonder angsten op avontuur te gaan.

We weten uiteraard dat voor vele mensen dit een luxeprobleem is, we zijn blij dat we gezond zijn en hebben hierrond geen verwachtingen :).

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 19/08/2023 gestart
70x bekeken

Actie georganiseerd door:

Jasmien Ceulemans

Jasmien Ceulemans

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 19/08/2023 gestart
70x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog