Steun Mooi Naarden in bezwaar woningbouw Borgronden bij Raad van State

Steun Mooi Naarden in bezwaar woningbouw Borgronden bij Raad van State

Bestemmingspan Borgronden is vastgesteld. 440 woningen! Steun ons in de strijd bij de Raad van State.

 

Op 17 april heeft de gemeente Gooise Meren het bestemmingsplan BOR-gronden vastgesteld. Dat betekent dat de weg naar de bouw van 440 woningen open ligt, met negatieve effecten op onze woonomgeving. We zijn niet persé tegen woningbouw, maar in deze omvang en op de belabberde wijze waarop het gebied wordt ontsloten, leidt het plan tot een verkeersinfarct van ongekende omvang. Mooi Naarden was en is nog altijd van mening dat de gemeente met dit plan voorbij gaat aan onze bezwaren. Gooise Meren handelt in strijd met de belangen van de bestaande én toekomstige inwoners en er rest ons helaas niets anders dan naar de Raad van State te gaan. Het is onze laatste kans om dit plan tegen te houden: het is erop of eronder. 

Het is noodzakelijk dat we hiervoor juridische expertise inhuren. We hebben een advocaat gevonden die veel ervaring heeft met dit soort procedures en burgerinitiatieven. Daarnaast woont zij zelf ook in Naarden. Er is natuurlijk geld mee gemoeid. Na een zorgvuldige berekening komen we uit op een kostenpost van minimaal € 15.000,-. Om dat te dekken vragen wij uw bijdrage van minimaal € 65,-. Een hogere bijdrage is zeer welkom. 

Wij rekenen erop dat u allemaal meedoet, zodat wij de jurist snel aan het werk kunnen zetten. Wij moeten half juni ons bezwaarschrift indienen, dus de tijd dringt. Zonder uw financiële steun kunnen we dit proces niet starten. Mocht dat onverhoopt het geval zijn, dan storten wij uw bijdrage onder aftrek van geringe aanloopkosten die al gemaakt zijn terug, tenzij u besluit om anoniem te doneren. 

Hiernaast vindt u de groene doneerknop. Betalen is super eenvoudig en veilig. Alvast veel dank voor uw steun en bijdrage en deel deze link. Wilt u zich nog aanmelden voor onze nieuwsbrief? Dat kan via de volgende link: www.mooinaarden.nl

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 19/05/2024 gestart
3400x bekeken

Actie georganiseerd door:

Mooi Naarden

Mooi Naarden

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 19/05/2024 gestart
3400x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog