Steun mama's met een klein of geen budget voor dringende schoonheidszorgen

Steun mama's met een klein of geen budget voor dringende schoonheidszorgen
Candy Forster

Candy's Beauty Instituut biedt ook diensten aan mama's die geen of weinig budget hebben voor dringende schoonheidsbehandeling

 

Candy's Beauty Instituut is sinds 2009 gespecialiseerd in medische pedicurebehandelingen(gespecialiseerd voetverzorger) tot lichaamsmassages, schoonheidsbehandelingen enz. 

Candy is in 2009 afgestudeerd als schoonheidsspecialiste, maar is nooit uitgeleerd. Ze volgt jaarlijks opleidingen om haar kennis bij te spijkeren, zodat ze jou altijd op de beste manier kan helpen. Je bent bij haar in uitstekende handen. 

 

Sinds kort is zij gestart met het helpen van mama's die b.v. Last hebben van schimmelnagels, voetproblemen, probleem huid o.a. Acne, eczeem enz.

Omdat zij soms gratis of tegen een gereduceerd tarief de behandelingen uitvoert is zei opzoek naar steun om haar producten aan te schaffen hiervoor. Zo kan zij meerdere mama's helpen. Ons doel is om ook de mama's die het niet kunnen permitteren , toch nog kans te geven op een schoonheidsbehandeling! Wij hebben een hart voor elke klant!

Als wij geholpen worden om de producten aan te kopen dan kunnen wij meer mama's helpen tegen een gereduceerd tarief of zelfs gratis als de mama dat niet kan permitteren. 

Doordat wij met verschillende organisaties samenwerken worden deze moeders in beeld gebracht en wordt de dienst verleend aan hun.

Alvast bedankt voor uw steun!!

Adresgegevens:

Statielei 70

2640 Mortsel 

Gsm/whatsapp: 0470 84 59 23 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 9/05/2023 gestart
137x bekeken

Actie georganiseerd door:

Candy Forster

Candy Forster

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 9/05/2023 gestart
137x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog