Steun Jeugdfonds Sport & Cultuur en laat kinderen ontwikkelen

Steun Jeugdfonds Sport & Cultuur en laat kinderen ontwikkelen

Dit doel maakt het mogelijk dat kinderen uit gezinnen met weinig geld kunnen ontwikkelen en hen droom achterna kunnen gaan.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Wat houd het Jeugdfonds Sport en Cultuur in?

In een wereld vol mogelijkheden en kansen, mogen kinderen nooit buitenspel staan vanwege financiële beperkingen. Maar helaas is dit de realiteit voor veel jonge talenten die dromen van deelname aan sport- en cultuuractiviteiten. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur zet zich al jaren in om deze dromen waar te maken voor duizenden kinderen in Nederland.

Elke cent telt, en samen kunnen we ervoor zorgen dat geen enkel kind wordt buitengesloten van de kansen die sport en cultuur bieden. Op onze website vind je alle informatie die je nodig hebt om mee te doen, donaties te maken en onze missie te ondersteunen. Laten we samenwerken om een positieve impact te creëren in het leven van kinderen in Nederland.

Waarom zijn wij nodig?

Nederland is één van de rijkste landen ter wereld. Toch groeien ruim 272.000 kinderen op in een gezin dat moet rondkomen van een bestaansminimum, dat is maar liefst 1 op de 11 kinderen. Kinderen die niet mee kunnen doen, krijgen niet de kansen die voor leeftijdsgenootjes vanzelfsprekend zijn. Iets doen aan sport of cultuur helpt een kind zich fysiek, mentaal en sociaal optimaal te ontwikkelen. Dat is belangrijk voor de ontwikkeling en toekomst van het kind, maar ook voor het gezin en uiteindelijk voor de hele samenleving.

In 2022 heeft het Jeugdfonds Sport & Cultuur 77.309 kinderen en jongeren mee laten doen. 

Dank je wel voor je steun, en laten we samen bouwen aan een toekomst vol kansen en mogelijkheden voor alle kinderen!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 20/09/2023 gestart
56x bekeken

Actie georganiseerd door:

Amber Onijs

Amber Onijs

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 20/09/2023 gestart
56x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog