Steun het werk om zwerfdieren een beter leven te geven!

Steun het werk om zwerfdieren een beter leven te geven!
William de Ronde

Help Vicky om de kosten te kunnen dragen voor sterilisaties, vaccinaties, consults, operaties, medicaties, voeding en meer ..

 

Waar een wil is, is een weg!

Die wil(liam) dat ben ik (al 50 jaar) en nu is er ook een weg ... Ik heb mij namelijk opgegeven om de Vierdaagse in Nijmegen te gaan lopen. Het idee is om dan de afstand van 50 kilometer te gaan wandelen. Of eigenlijk dus 200 kilometer, want tja ... vier opeenvolgende dagen een afstand van 50 kilometer wandelen, pffff, waar ben ik aan begonnen ... Ik kan de mentale support van mijn vrienden hard gebruiken. Gelukkig word ik hierbij al gesteund door mijn dochter Britt, die zich ook heeft aangemeld en met mij mee zal wandelen, dat helpt zeker!

Maar goed, ik zal niet overdrijven, want het is nu ook weer geen wereldprestatie en deze actie gaat ook helemaal niet over mij (maar ik ga er wel hard voor trainen, haha). Wat wel een prestatie is van wereldniveau is het werk dat een lieve vriendin van mij elke dag verzet. Vicky zet zich namelijk al ruim 20 jaar met hart en ziel in voor zwerfdieren in de stad Athene. En dan echt met hart en ziel, want er is écht elke dag wel wat te doen. De dieren worden door haar gevoerd, gesteriliseerd zodra het maar enigzins mogelijk is en als de dieren ziek of gewond zijn, wordt de dierenarts ingezet en worden ze eventueel tijdelijk in een pension ondergebracht. Ik vind het echt ongelooflijk met hoeveel energie ze dat allemaal doet, waarbij ik weet dat dit naast veel tijd ook veel geld kost. 

Ik wil dan ook mijn wandel-prestatie graag verbinden aan haar goede werk en hoop hiermee een mooi bedrag voor haar bij elkaar te lopen. Voor elke kilometer zal ik zelf een bedrag storten, dus hoe langer ik doorloop hoe hoger dat bedrag. En ja, hoe meer mensen zich bij deze sponsoring aansluiten, hoe nog hoger dat bedrag zal worden. 

De weg is er, nu nog jouw wil om te doneren. Help je mee?

PS Meer over Vicky en haar werk kun je lezen op de website https://vickysvagabonds.nl/.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 10/03/2024 gestart
317x bekeken

Actie georganiseerd door:

William de Ronde

William de Ronde

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 10/03/2024 gestart
317x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Dieren
Misbruik melden