Steun Gilbert

Steun Gilbert

Gilbert heeft een hernia &werd met spoed geopereerd in de dierenkliniek in Merelbeke. Hij heeft uitval aan zijn achterpootjes

 

Gilbert was na zijn wandeling donderdagavond zichzelf niet, hij was enorm afwezig. Hij zonderde zich af en had duidelijk pijn. Bij het rechtstaan en wandelen vertoonde Gilbert duidelijke tekenen van verlamming aan zijn achterpoten. Hij wist zelf niet wat hem overkwam.

Na een bezoek aan onze dierenarts zijn we met spoed doorverwezen naar de dierenkliniek in Merelbeke. Om een diagnose te bepalen moest er eerst een neurologisch onderzoek worden gepland samen, dit samen met een CT-scan. Het verdict werd al snel duidelijk: hernia met een uitval aan zijn achterpootjes.

Om Gilbert zo snel mogelijk te verlossen van zijn pijn en de slaagkansen te vergroten om hem terug te laten stappen, werd ons aangeraden om hem meteen te laten opereren.

De operatie is goed verlopen en Gilbert verblijft nu al enkele dagen in de dierenkliniek.

De revalidatie van Gilbert zal een lang proces worden, eentje met vallen en opstaan.

Hopelijk wordt hij snel terug de oude.

Natuurlijk brengen al deze onderzoeken, scans en de operatie die hij heeft gehad, het nodige kostenplaatje met zich mee. Hoewel we er àlles aan doen om Gilbert te kunnen helpen, kunnen we elke bijdrage goed gebruiken. Ook omdat de revalidatie van Gilbert nog aanzienlijke kosten met zich zal meebrengen.

Alvast een dikke merci aan iedereen die een vrijblijvende bijdrage stort, Gilbert is jullie alvast heel dankbaar.

Lekje en pootje,

Gilbert 🐻💛

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 19/05/2024 gestart
3229x bekeken

Actie georganiseerd door:

Robbe Ann-Sophie

Robbe Ann-Sophie

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 19/05/2024 gestart
3229x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Zorg Dieren
Misbruik melden