Steun een gezin dat alles kwijt is door een brand

Steun een gezin dat alles kwijt is door een brand

Andy, Britta en hun dochter Luna zijn op woensdag in een verwoestende brand alles kwijtgeraakt behalve elkaar.

 

Help Andy, Britta en hun dochter Luna om terug op te bouwen wat hun op een zeer oneerlijke wijze is ontnomen!

Andy en Britta zijn twee hardwerkende mensen die de laatste jaren al de nodige ellende mee hebben gemaakt. Ondanks dat zijn het de beste mensen die je je voor kan stellen. Altijd behulpzaam, geweldige ouders voor hun dochter Luna, zeer begaan met het welzijn van de mensen rond hun. In het weekend zijn ze altijd in voor een feestje en ze helpen ook mee met het organiseren van de nodige activiteiten op de school van Luna.

Op woensdag 13 juli 2022 vierde Luna haar elfde verjaardag. Het feestje ging door in de achtertuin die helaas niet aan het huis grensde. Door een elektrisch defect is er in huis brand ontstaan die maar ontdekt is op het moment dat de rook al uit huis kwam. Er was geen redden meer aan en vrijwel alles in huis is onbruikbaar door de rook- en waterschade. 

Gelukkig voor het gezin bevonden ze zich allemaal buiten, inclusief hun hond en de vrienden en familie die op het verjaardagsfeestje aanwezig waren waardoor er niemand gewond is geraakt.

Met deze actie willen we het gezin helpen om hun nieuwe huis in te kunnen richten zodra ze dit hebben gevonden. Materiele zaken kunnen op deze manier vervangen worden. Als we dit gezin kunnen helpen om alles snel weer op de rails te krijgen, kan het verzekeringsgeld misschien gebruikt worden om nieuwe herinneringen te maken. Want ondanks dat herinneringen voor altijd in je hart zullen leven, er zijn altijd bepaalde dingen die je er eens extra aan terug doen denken, ook de meeste van deze zaken is dit gezin kwijtgeraakt.

Graag willen we onze dank betuigen aan de hulpdiensten van het Meetjesland, die snel ter plaatse waren, rustig zijn gebleven en het vuur snel onder controle hadden zodat andere buurtbewoners geen schade hebben geleden van dit drama. Ook willen we ze graag nog eens extra bedanken om bepaalde dierbare spullen te hebben gered (herinneringen aan overledenen).

Ook graag een kort woord van dank voor onze burgemeester Luc Vandevelde die persoonlijk ter plaatse is gekomen om zijn steun te betuigen en hulp aan te bieden bij het vinden van een nieuw onderkomen.

https://www.hln.be/eeklo/woning-onbewoonbaar-na-hevige-brand-in-woonkamer~acd350ff/

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 14/07/2022 gestart
13235x bekeken

Actie georganiseerd door:

Jeffrey van Dierendonck

Jeffrey van Dierendonck

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 14/07/2022 gestart
13235x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog