Steun de nabestaanden van Anna en Dani - tragische dood van moeder en zoon

Steun de nabestaanden van Anna en Dani -  tragische dood van moeder en zoon
Ksenia Kroesen
Deel deze actie

Inzameling voor nabestaanden Anna en Dani. Moeder (38) en zoon (6) overleden na vreselijk drama in Geldermalsen op 9 mei 2022

690 donaties
€ 13.255 ingezameld
Beschikbaar in:  Nederlands

Wij vragen om hulp! 

Op 9 mei 2022 zijn onze geweldige, lieve en ongelofelijke Anna Martena en haar lieve zoontje Dani Martena om het leven gekomen. 

Het nieuws over dit verschrikkelijke familiedrama in Geldermalsen is al veelvuldig door verschillende media behandeld. 

Anna kwam uit Rusland en haar hele familie woont daar ook nog. Haar beste jeugdvriendin Ksenia, ook woonachtig in Nederland, onderhoudt voortdurend het contact met haar ouders en familie. Samen met meer lieve vrienden van Anna probeert zij nu de benodigde documenten te krijgen en de uitvaart van moeder en zoon te regelen. 

Aan deze dingen zijn helaas veel kosten verbonden. Hier hebben zij hulp bij nodig en daarom is deze inzamelingsactie gestart. 

Het overlijden van Anna en Dani zorgt voor een grote leegte in de harten van een ieder die van ze hebben gehouden. De hoop is, om met deze inzameling een waardig en respectvol afscheid te kunnen regelen en de familie in Rusland te steunen.  

Uw hulp is hard nodig en elk beetje zal al een groot verschil maken!

Graag deze actie ook verder delen alstublieft.

Мы просим о помощи!

9 мая 2022 года были убиты наша замечательная, милая и невероятная Анна Мартена и ее милый маленький сын Дани Мартена.

Новость об этой ужасной семейной драме в Гельдермалсене уже много раз освещалась в различных СМИ.

Анна приехала из России, и вся ее семья до сих пор живет там. Ее лучшая подруга детства Ксения, также живущая в Нидерландах, постоянно поддерживает связь с ее родителями и семьей. Вместе с еще большим количеством самых дорогих друзей Анны она сейчас пытается получить необходимые документы и организовать похороны матери и сына.

К сожалению, такие вещи требуют больших затрат. Им нужна помощь в этом, поэтому и была начата эта кампания по сбору средств.

Смерть Ани и Дани оставляет большую пустоту в сердцах всех, кто их любил. Мы надеемся использовать этот сбор для организации достойного и уважительного прощания и для поддержки семьи в России.  

Ваша помощь крайне необходима и каждый, даже маленький вклад, будет иметь большое значение! 

Пожалуйста, распространите эту акцию дальше.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 11/05/2022 gestart
24290x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Ksenia Kroesen

Ksenia Kroesen

690 donaties
€ 13.255 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 11/05/2022 gestart
24290x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

In de media

Al meer dan 10.000 euro ingezameld voor uitvaart slachtoffers gezinsmoord

13 Mei 2022

GELDERMALSEN - De inzameling voor het betalen van de uitvaart van Anna en Dani, die omkwamen bij de vermoedelijke gezinsmoord, heeft al meer dan 10.000 euro opgeleverd. Honderden mensen hebben online gedoneerd. Beide slachtoffers uit Geldermalsen worden waarschijnlijk in Rusland begraven, danwel gecremeerd. Dat is de wens van de familie van moeder en zoon.

Omroep Gelderland

Inzamelingsactie voor uitvaart omgekomen Anna (38) en Dani (6): ‘Om waardig en respectvol afscheid te regelen’

12 Mei 2022

Er is een inzamelingsactie gestart ‘om een waardig en respectvol afscheid te kunnen regelen’ voor Anna (38) en Dani (6); de moeder en haar kind kwamen deze week om bij het drama in Geldermalsen. De actie is opgestart door Ksenia Kroesen, een goede vriendin van Anna. ,,We zaten samen op school, toen we 7 jaar waren zijn we vriendinnen geworden", zei ze eerder tegen De Gelderlander

De Gelderlander

Inzamelactie voor slachtoffers gezinsmoord, mogelijk waren ze niet verzekerd

12 Mei 2022

GELDERMALSEN - Er is een inzamelingsactie opgezet voor de uitvaart van Anna en Dani, die eerder deze week omkwamen in Geldermalsen. De beste vriendin van Anna, Ksenia Kroesen, vertelt aan Omroep Gelderland dat het gezin naar alle waarschijnlijkheid geen uitvaartverzekering heeft.

Omroep Gelderland

Steunactie voor nabestaanden Anna en Dani uit Geldermalsen

12 Mei 2022

GELDERMALSEN • Een jeugdvriendin van de omgekomen Anna uit Geldermalsen is een inzamelingsactie gestart om de uitvaart van Anna en Dani te betalen en de familie in Rusland te kunnen steunen. Op maandag 9 mei werden de levenloze lichamen van Anna (38) en Dani (6) aangetroffen in hun woning aan de Emmalaan in Geldermalsen. De vader van het gezin werd maandagnacht in Duitsland aangehouden voor zijn betrokkenheid bij het overlijden van moeder en zoon. Het nieuws over het familiedrama is in Geldermalsen ingeslagen als een bom. 

Het Kontakt

Gezinsmoord schokt Geldermalsen: hoe komt iemand tot zo'n daad?

11 Mei 2022

GELDERMALSEN - De gezinsmoord in Geldermalsen roept nog veel vragen op. Na een woningbrand vonden de hulpdiensten maandagochtend de lichamen van de 38-jarige Anna en haar 6-jarige zoon Dani. De echtgenoot en vader, die wordt verdacht van betrokkenheid bij het drama, werd in de nacht van maandag op dinsdag op Duitse bodem aangehouden. De grote vraag is: hoe kon dit allemaal gebeuren?

RN7

Verbijstering om arrestatie ‘liefhebbende echtgenoot’ na gezinsdrama: ‘Dit kan niet’

11 Mei 2022

2 DODEN - Hij noemde zichzelf ‘liefhebbende echtgenoot’. Toch is de in 1982 geboren Joost M. deze dinsdag aangehouden omdat hij mogelijk een dag eerder zijn vrouw Anna en zoontje Dani heeft omgebracht. Tot verbijstering van mensen die hem kennen.

Algemeen Dagblad

Anna, de goede vriendin van Ksenia, kwam om bij drama in Geldermalsen: ‘Nu blijft ze voor altijd jong’

10 Mei 2022

Met betraande ogen zit ze op de stoep, een arm van haar man om haar heen, kijkend naar de knuffels, bloemen en enkele kaars die passanten bij de schermen hebben neergelegd en -gezet.  Achter die afscheiding is de politie nog volop bezig met onderzoek naar wat zich heeft afgespeeld in de woning aan de Emmalaan en wat moeder Anna (38) en zoontje Dani (6) het leven kostte.

De Gelderlander

‘Anna uit Rusland en kindje dood gevonden in Geldermalsen’, buurt in shock

09 Mei 2022

GELDERMALSEN – Bewoners van de Emmalaan in het Gelderse Geldermalsen zijn behoorlijk aangeslagen door een incident in hun straat maandagmorgen. Bij het voorval, waarbij ook brand is uitgebroken, zijn twee doden gevallen.

Gelre Nieuws

Twee doden bij woningbrand Geldermalsen: omwonenden fluisteren over gezinsdrama

09 Mei 2022

De fatale woningbrand maandagochtend vroeg is het gesprek van de dag in Geldermalsen, Omwonenden reageren aangeslagen op het nieuws bij Hart van Nederland. "Ik heb gehoord dat de vrouw en het kleine kindje dood zijn. Ik vind het zo erg."

Hart van Nederland

Drama in Geldermalsen: 'Iets vreselijk misgegaan'

09 Mei 2022

Video - Bij een brand in een woning in Geldermalsen zijn maandagochtend twee mensen omgekomen. Buren die het gezin kennen vragen zich af wat kan zijn voorgevallen in de woning. De politie gaat uit van een misdrijf.


 

Telegraaf