Steun de Bart van Well Foundation ❤️

Steun de Bart van Well Foundation ❤️
Bart van Well Foundation

Steun de Bart van Well Foundation, waarmee slachtoffers van seksueel misbruik een stem krijgen en ècht geholpen worden ❤️

 
€ 0 ingezameld

Beste Lezer(es),

Fijn dat je even de moeite nam om hier te komen lezen.

Deze actie is opgestart voor de Bart van Well Foundation. Wij zetten ons als stichting in om slachtoffers van seksueel misbruik en satanische rituelen te ondersteunen door ze een stem te geven en zich weerbaarder te maken in de samenleving.

 

Over Bart van Well

Doordat Bart van Well (de oprichter) 'ervaringsdeskundige' is als overlever, slachtoffer van seksueel misbruik, weet Bart exact welke problemen en knelpunten zowel kinderen als volwassenen die seksueel misbruik in hun jeugd hebben meegemaakt kunnen ondervinden met zichzelf, anderen en instanties in onze samenleving.

 

Team van professionals

Om slachtoffers, de overlevers van seksueel misbruik ècht te kunnen helpen is de stichting Bart van Well Foundation opgericht. Bart wil samen met een team van mensen met een goed hart, professionals, vertrouwenspersonen, ervaringsdeskundigen, therapeuten en vrijwilligers volwassenen en kinderen helpen en ondersteunen die slachtoffer zijn geworden van seksueel misbruik in hun leven. Zodat deze slachtoffers zich gehoord en begrepen voelen wat hen is overkomen, wat zij hebben moeten doorstaan in hun leven en zij allen een nieuw leven kunnen opbouwen.

 

Team van vrijwilligers en ervaringsdeskundigen

Wij zijn erg dankbaar voor het feit dat bij de Foundation reeds meerdere vrijwilligers zijn aangesloten als vertrouwenspersoon (vaak ook ervaringsdeskundige) en dat ze slachtoffers van seksueel misbruik te woord willen staan per telefoon. 

 

Goede therapeuten

Er wordt reeds dankbaar gebruik van gemaakt. Ook zijn er reeds goede therapeuten aangesloten bij de Bart van Well Foundation die slachtoffers helpen om hun trauma's en hun vaak zeer heftige emoties te verwerken of 'leefbaarder' te maken, die ze eerder opliepen door seksueel misbruik. De informatie hierover vind je op onze HOME pagina van onze website.

 

Steun ons; ons werk is heel belangrijk!

Wanneer je de Bart van Well Foundation financieel ondersteund kunnen wij ons doel bereiken om meer slachtoffers van seksueel misbruik te steunen en op weg te helpen in hun leven. Immers veel slachtoffers hebben het moeilijk in hun leven, vaak omdat ze niet geloofd werden en zich ervoor schamen wat hen is overkomen in hun jeugd.

 

Reclamecampagnes

Door middel van de huidige financiële ondersteuning kunnen wij tevens het platform van de Foundation stapje-voor-stapje professioneler en bekender maken in Nederland door middel van reclamecampagnes en lezingen te gaan geven in het land. In Nederland zijn erg veel slachtoffers van seksueel misbruik en die satanische rituelen hebben ondergaan.

 

Een financiële ondersteuning is erg belangrijk!

Wij krijgen tot heden geen subsidies. Door jouw financiële bijdrage kunnen wij slachtoffers van seksueel misbruik direct financieel ondersteunen wanneer ze bijvoorbeeld de therapeut niet kunnen betalen, die hen kan verlossen of kan leren omgaan met hun vaak heftige trauma's en emoties en soms zeer hinderlijke lichamelijke klachten.

 

We zijn reeds goed op weg!

We hebben al verschillende slachtoffers kunnen doorverwijzen, waaronder een dame die enorm veel lichamelijke klachten had. Zeer waarschijnlijk gaat zij later als Ambassadeur onze stichting onder de aandacht brengen, zodra zij volledig in haar kracht is gekomen en hersteld is van haar klachten.

Het is erg belangrijk en hard nodig dat wij, als stichting zijnde, slachtoffers van seksueel misbruik ondersteunen die aan hun lot worden overgelaten en vaak in de psychiatrie of gevangenis belanden, omdat er geen adequate hulp hiervoor is/was. Deze slachtoffers komen vaak daar terecht doordat zij hun emoties (boosheid, verdriet, pijn, onmacht en frustraties) niet altijd onder controle hebben en daardoor vaker in contact komen met de politie en hulpverleners. 

 

De tijd van wegkijken is voorbij!

Heftige emoties van slachtoffers (angst, boosheid, pijn, verdriet en vaak door herbelevingen/flashbacks) komen vaak voort uit eerder opgelopen trauma's, vaak ontstaan in hun baby en kinderjaren door seksueel misbruik en/of mishandeling. Gebleken is dat de psychiatrie geen goede hulp kan bieden, daar zij hun programma met medicatie ondersteunen, zonder te kijken naar de echte oorzaak, waar vaak niet over gepraat mag worden. Sommige mensen plegen zelfs zelfmoord, omdat ze nooit geloofd werden of er niet langer mee wilden/konden leven.

 

Fight for your Right project

De stichting wil graag de wens van Bart van Well, het “Fight For Your Right” project, uitwerken en opstarten zodra de financiële middelen en de mensen hiervoor beschikbaar zijn. Door slachtoffers deel te laten nemen aan een aangeboden programma op sportscholen kunnen slachtoffers van seksueel misbruik weerbaarder worden in de samenleving, iets wat heel hard nodig is. 

Daarom is het zo belangrijk dat ze gehoord en gesteund worden. Het is misschien een lang verhaal geworden, maar wel nodig om enig inzicht te krijgen in deze materie!

 

Jouw steun is hard nodig!

Dank jullie wel voor jullie begrip en steun. Het delen van deze actie en onze website is ook fijn. Laat je hart spreken door middel van een gulle Gift of datgene wat je nu kan missen.️ 

Dank je wel namens de Bart van Well Foundation ❤️

 

Wil je ook iets gaan betekenen voor de Bart van Well Foundation?

Wil je ook iets gaan betekenen als vrijwilliger, vertrouwenspersoon of therapeut voor onze Foundation? Neem dan contact met ons op.

E-mail: info@bart-van-well-foundation.nl

Neem ook even een kijkje op onze website: https://www.bart-van-well-foundation.nl/

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 1/01/2023 gestart
1746x bekeken

Actie georganiseerd door:

Bart van Well Foundation

Bart van Well Foundation

 
€ 0 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 1/01/2023 gestart
1746x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog