Steun Christine en Lidy

Steun Christine en Lidy

Help deze lieve dames. Zij doen er alles aan om te overleven.

 
€ 0 ingezameld

Wij willen heel graag geld inzamelen voor Lidy en Christine.

Beide dames zijn vrij plotseling weduwe geworden. Zij woonden al met hun partners in Hongarije op het moment dat deze kwamen te overlijden.

De vrouwen steunen elkaar zo veel mogelijk maar hebben het  enorm zwaar. Niet alleen door het overweldigend verdriet van hun partner, maar ook financieel. Beide hebben nu geen inkomen meer, en het is voor de dames onmogelijk om rond te komen.

Terug naar Nederland is geen optie, ze kunnen daar nergens terecht. Er is geen geld voor en ze hebben geen recht op een huis.

Maar ook in Hongarije is overleven voor hun heel zwaar.  Lidy heeft wel moestuintje en wat fruitbomen waar ze samen het hele jaar rond van proberen te overleven. En ze wecken zoveel ze kunnen.

Helaas wonen ze  anderhalf uur rijden  uit elkaar, dus kunnen ze weinig samen doen. Lidy heeft een heel klein huisje en Christine heeft door omstandigheden helemaal geen huis meer en is afhankelijk van de goedheid van anderen om ergens te kunnen wonen.

Wij willen deze dames heel graag helpen door er voor te kunnen zorgen dat ze financieel gezien wat minder zorgen hebben en daardoor een grote overlevingskans.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 28/02/2024 gestart
274x bekeken

Actie georganiseerd door:

Coralie de Hoog

Coralie de Hoog

 
€ 0 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 28/02/2024 gestart
274x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog