Steun bij renovatiekosten alleenstaande mama

Steun bij renovatiekosten alleenstaande mama

Hallo, ik ben een alleenstaande mama van 3 kinderen. Het huisje dat ik heb kunnen kopen is aan een volledige renovatie toe

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Als alleenstaande mama, en ik denk voor veel alleenstaande ouders, is het leven vaak een gevecht: financieel, hulp in huis met de kinderen..
Al jaren vecht ik om vooruit te komen, om een beter leven te geven aan mijn kinderen. Natuurlijk als mijn gezondheid het toelaat. 

Mijn oudste dochter is 15j, en mijn tweeling 5jaar. 

2 jaar geleden kon in een huisje in het dorp aankopen via een sociale lening. Als alleenstaande mama, was dat voor mij geweldig want ik wist dat die kans klein ging zijn.
Ik heb wat extra bij kunnen lenen voor basis werken.. die ik moest doen (volgend de lijst dat er werd gegeven) 

Toen we begonnen af te breken, kwamen we niet 1 , niet 2 maar enorm veel problemen tegen..  Van 10000-15000 euro max zitten we nu met architect en renovatiekosten rond de 150000-160000euro. 
Al 2 jaar staat het huis in een afbraakstaat, onbewoonbaar en geraak ik niet verder. Want ik kan niet meer bijlenen. 
Wat ik wel kan doen, is afbreken wat er moet afgebroken worden om alles voor te bereiden om te kunne starten met de werken.

Wat moet er gebeuren?
afbraakwerken, grondwerken, fundering, riolering, ruwbouw, binnen pleisterwerken, vloeren, timmerwerken, binnen en buitenschrijnwerken…. enz

Waarom doneren aan ons Huisrenovatieproject?

Gezinswelzijn: Ons huis is het centrum van ons gezinsleven. Door bij te dragen aan ons project, zodat we het kunnen afwerken en bewoonbaar maken,  beïnvloed je direct het welzijn van ons gezin.

Doe een Donatie: Jouw financiële bijdrage, ongeacht het bedrag, zal een betekenisvolle impact hebben op ons renovatieproject. Elke Euro brengt ons dichter bij ons doel om het huis voor mijn gezin te creëren. We hebben daarom een veilig online donatieplatform op Steunactie opgezet, waar je vandaag je bijdrage kunt doen. Jouw vrijgevigheid zal diep worden gewaardeerd.

Deel ons Verhaal: Help ons om het verhaal van ons Huisrenovatieproject te verspreiden. Deel ons verhaal met je vrienden, collega's en sociale media connecties. Hoe meer mensen over ons project horen, hoe groter de kans om ons inzamelingsdoel te bereiken. Jouw pleitbezorging is onschatbaar.

Bied Expertise of Middelen aan: Als je vaardigheden of middelen hebt die kunnen bijdragen aan ons renovatieproject, zouden we enorm dankbaar zijn voor je steun. Of het nu expertise is op het gebied van bouw, ontwerp, of connecties met leveranciers, jouw hulp zal een tastbare impact hebben op het succes van ons project.

Moedig Anderen Aan: Inspireer anderen om onze zaak te steunen door onze inzamelingscampagne te delen via mond-tot-mondreclame of sociale media. Moedig je netwerk aan om zich bij jou aan te sluiten en een verschil te maken in ons leven.

Dankwoord: We waarderen oprecht jullie overweging en steun voor ons Huisrenovatieproject. Met jullie hulp kunnen we ons huis afwerken en de nodige werken doen zodat het een gezond en leefbare woning wordt

Dank jullie vanuit de grond van ons hart. Voor elke donatie die je maakt.

veel liefs, 

Isabelle, Emmanuel, Estelle en mijzelf Veronique


 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 31/05/2024 gestart
35x bekeken

Actie georganiseerd door:

Veronique Limbourg

Veronique Limbourg

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 31/05/2024 gestart
35x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog