STEUN! 39JumpStreet Rotterdam

STEUN! 39JumpStreet Rotterdam
Henk van der Wijk

Help ons door de Corona crisis heen. Steun Ons! Zodat we er straks ook weer voor jou kunnen zijn.

 

STEUN 39JumpStreet!

Help ons door de Corona crisis heen zodat wij er straks ook weer voor jou kunnen zijn. Wij vragen jullie om hulp want de crisis raakt ondernemers hard en dat is voor ons niet anders.

Na een lange, stroperige overname die ruim 1,5 jaar heeft geduurd was 39JumpStreet een feit. Bloed, zweet en tranen heeft het gekost om uiteindelijk toch weer een leuke “Hotspot” te realiseren voor de kinderen uit Rotterdam Prinsenland en omgeving. Want trampolinespringen is gezond, leuk én voor iedereen!

Na aan alle inspecties en keuringen te hebben voldaan, de benodigde aanpassingen te hebben volbracht, moesten wij helaas de opening uitstellen vanwege de lockdown. Wij kunnen dus geen enkele omzet generen om zelfs maar de kosten te dekken.

De overheid heeft schitterende steunpakketten in het leven geroepen die absoluut helpen voor enkele van onze collega-ondernemers, alleen komen wij nergens voor in aanmerking! Wij zijn niet gesloten vanwege slecht ondernemerschap, maar door een verplichte sluiting door de regering. Wij kunnen ons daar natuurlijk volledig in vinden, ook wij stellen de gezondheid voorop, maar ook willen wij graag deze crisis door komen. Helaas moeten wij hier inmiddels ons spaargeld voor inzetten….

Wij vragen dan ook om de hulp van een ieder. Doneer en help ons door de Corona crisis heen te komen zodat we jullie straks kunnen gaan ontvangen in ons prachtige trampolinepark 39 JumpStreet! Laat “All you can jump moet werkelijkheid worden” werkelijkheid worden!

Steun met een bijdrage en wanneer we open kunnen zullen we middels een loting 10% van de donateurs belonen met een 1,5 uur vrij springen. Volg ons dan op FB of Insta en DM ons dan…

Heel erg bedankt!  

 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...

Actie georganiseerd voor:

39 Jumpstreet

39 Jumpstreet

Actie georganiseerd door:

Henk van der Wijk

Henk van der Wijk

 

Donaties

 
Toon alle donaties
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog