Shining Hope

Shining Hope
Nele Callebaut

Help mijn geliefde bij zijn strijd tegen depressie door hem de kans te geven om zijn jeugdtrauma's te verwerken

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Enkele jaren geleden ontmoette ik Kevin in Spanje. Hij woonde daar in een kapotte campervan, maar voelde zich doelloos en verloren in de wereld. Kevin draagt een zware last met zich mee - traumatische ervaringen uit zijn kindertijd door de harteloze opvoeding van zijn ouders. Deze trauma's houden zijn hart tot op de dag van vandaag gevangen en vullen zijn dagen met een gevoel van leegte en hopeloosheid.

Hij besloot vorig jaar bij mij in België te komen wonen, en hoewel er hier en daar momenten van beterschap waren, blijft het depressiemonster hem in zijn greep houden.  

Een tijd geleden bezochten we Kevin zijn ouderlijk huis in Zweden en vond hij een foto van zichzelf als kind op een strand in Ibiza, omringd door een prachtige zonsondergang. Iets in die foto raakte Kevin diep in zijn ziel.

Hij verlangt ernaar om weer naar zulke plekken te gaan, op zoek naar genezing en zelfontdekking. Daarom zouden we graag een tweedehands camper willen kopen, zodat Kevin elke ochtend kan wakker worden met zo'n zonsondergang en 's avonds met zicht op een zonsondergang kan gaan slapen.

Ik en Kevin zouden je eeuwig dankbaar zijn als je hem helpt zijn innerlijke demonen te overwinnen zodat hij een nieuw hoofdstuk in zijn leven kan beginnen. Ons doel: de wereld en onszelf herontdekken, nieuwe mensen ontmoeten en de genezende kracht van natuurlijke helende plaatsen ervaren.

Jouw steun, hoe klein ook, maakt echt een wereld van verschil in Kevin reis naar genezing en hoop…

Alvast bedankt!

❤️‍🩹

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 19/05/2023 gestart
22x bekeken

Actie georganiseerd door:

Nele Callebaut

Nele Callebaut

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 19/05/2023 gestart
22x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog