She Who Makes Noise || Canvas 2023 (Album)

She Who Makes Noise || Canvas 2023  (Album)

We willen graag een tastbare herinnering creeëren van onze audiovisuele concert. Dit willen we met een album realiseren.

 

We willen graag een tastbare herinnering creëren van ons audiovisuele concert ‘Canvas 2023’. We hopen ook dat wij voor de mensen die niet naar onze show zijn geweest we nieuwe herinneringen kunnen maken.

Deze droom willen we met een album verwezenlijken.

CANVAS 

Als een witte canvas kwam we op deze wereld nog onbeschreven, zonder print en nog zonder kleur, beschilderde elke noot, aanraking en elke geur een herinnering op mijn naakte schildersdoek. Laag voor laag tot dat elke centimeter wordt benut.

In het visuele concert ‘Canvas’ nemen beeld en geluid in deze magische combinatie het publiek mee op een reis in het onderbewuste van een onbekend individu.

De eclectische livemuziek performance waarin invloeden van verschillende muziekstijlen zullen doorgeven, wordt uitgevoerd door She Who Makes Noise ondersteund door een 4 koppige band. She Who Makes Noise neemt de toeschouwer mee In de levensloop van een hoofdpersonage, een tijdlijn van verschillende gebeurtenissen, herinneringen en emoties .

Het begin van het leven, een eerste verliefdheid, zelfreflectie, de dood, thema's en melodieën waar we ons kunnen verbinden en herkenning in kunnen vinden, maar waar soms nog taboe op bediende of soms gecombineerde het feit dat het leven zo snel gaat dat we er niet lang bij stil kunnen staan. Laten we opnieuw beginnen en laat het verhaal zich ontvouwen op het witte canvasdoek.

She Who Makes Noise +Koen van Dijk (Drums)

Raymond Sital (Gitaar)

Naoufal (Zang)Teun Teunisse (Bas) 

Laetitia, Alu Visuals (Visual artist)

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 24/02/2024 gestart
307x bekeken

Actie georganiseerd door:

She Who Makes Noise

She Who Makes Noise

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 24/02/2024 gestart
307x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog