Schoolrock festival 2024

Schoolrock festival 2024

Spectaculairste festival in Kontich en omstreken!!

 

Hey,

Wij zijn leerlingen van het Sint-Rita campus college en wij organiseren dit jaar de 35ste editie van het Schoolrock festival. Om er dit jaar een geweldige editie van te maken zoeken we hiervoor mensen die ons hierbij willen helpen door te sponsoren. Alle kleine beetjes helpen om er iets fantastisch van te maken!

Schoolrock is een festival in Kontich dat de laatste jaren gemiddeld 3400 bezoekers aantrekt. Het is daarbij het grootste schoolfestival van België. Schoolrock festival is vooral gericht op jongeren tussen 15 en 23 jaar, de organisatoren zijn een groep leerlingen van het Sint-Rita campus college. 

De grote meerwaarde van het project Schoolrock ligt op twee gebieden die veel verder reiken dan de eindtermen. Leerlingen worden met Schoolrock voor hun verantwoordelijkheden gesteld, daarnaast worden ze uitgedaagd om naar een heel hoog niveau te streven. Met deze kansen zetten de leerlingen van het Schoolrock comité een stap in de echte wereld en krijgen zij een unieke vorming. Zo maakt Schoolrock deel uit van de onderwijsvisie van het Sint-Rita campus college. 

Alvast erg bedankt!!

Hebt u een vraag, u kunt ons altijd bereiken op dit mailadres: commercial_relations@schoolrock.be

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 19/09/2023 gestart
1344x bekeken

Actie georganiseerd door:

Hanne Van Keilegom

Hanne Van Keilegom

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 19/09/2023 gestart
1344x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Evenement
Misbruik melden