Barbara collecteert voor: Save Lio en Yoda

Save Lio en Yoda

2 poezen die dringend jullie hulp nodig hebben

 
€ 0 ingezameld

Lieve dierenvrienden,

Ik stel mij even voor: mijn naam is Vanessa, ik ben dierenartsassistente en jarenlang vrijwilliger geweest voor een poezenasiel en een paar van de geredde poesjes wonen bij mij. Maar het noodlot heeft op 1 week tijd toegeslagen. Ik laat de poezen zelf hun verhaal doen:

Hallo, ik ben Yoda, een dappere kat die momenteel vecht tegen FIP (Feline Infectious Peritonitis). Dit is een ernstige ziekte die, zonder behandeling, dodelijk is. De behandeling die ik nodig heb, kost maar liefst 3.000 €, en zonder jullie hulp is het moeilijk om dit bedrag bij elkaar te krijgen. 

Ik vraag om jullie steun. Door een kleine donatie (elke euro telt!) of door snoepzakjes en/of koekjes te kopen, kunnen jullie bijdragen aan mijn behandeling. Elke aankoop brengt mij een stap dichter bij herstel en geeft mij de kans om een lang en gelukkig leven te leiden, want ik ben maar 2 jaar oud. Alvast heel erg bedankt voor jullie steun! 

Met liefde, Yoda

Hallo, mijn naam is Lio. Ik werd deze week aangereden door een auto en ik vecht momenteel voor mijn leven. Ik heb meerdere botbreuken, waaronder mijn kaak, poot en heup. Om mijn leven te redden, zijn er dringende operaties nodig en veel nazorgen, wat, ruw geschat, tussen 2.800 € en 3.500 € zal kosten. Elke vorm van steun zou enorm gewaardeerd worden. Alvast hartelijk dank voor jullie hulp.

Miauw, Lio

Een snoepzakje van 300gr kost 5 € en 2 zakjes 9 €. Een zakje van 6 (huisgemaakte!) koekjes (3 met glazuur en 3 zonder) kost 3 €. Een zakje van 12 koekjes (6 met glazuur en 6 zonder) kost 5 €. Om te bestellen, graag contact via nr. 0479 52 57 17. De bestellingen zijn af te halen te 1760 Roosdaal.

Bedankt! 

Vanessa Van Malderen

Updates

Laden...
op 23/08/2024 gestart
12x bekeken

Collectant voor deze actie:

Barbara Taskin

Barbara Taskin

 
€ 0 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 23/08/2024 gestart
12x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Dieren
Misbruik melden