Save Blue-Belle !!

Save Blue-Belle !!
Deel deze actie via:

Fip katje Roemenië heeft financiële steun nodig voor speciale behandeling GS-441524

 

Hallo allemaal,

Voor een organisatie die mishandelde katten en honden helpt en dan deze ter adoptie zet ben ik op zoek naar financiële steun voor een ziek toch wel speciaal katje . De organisatie beschikt momenteel niet over genoeg centjes om het katje te helpen. Alle hulp is welkom! Alvast 1000 x bedankt .

Het katje heeft FIP. Dit is meestal dodelijk. Maar er is nu een soort spuit die eigenlijk nog niet up to date is maar er zijn gigantisch veel mensen dat zo hun kat konden redden. Er moet 89 dagen worden ingespoten en de behandeling is zeer duur. De naam is( GS-441524)

Voor 1 maand kost de behandeling rond de 500 euro.  https://www.curefip.com/

FIP is een virusziekte  alleen bij katten voorkomt en veroorzaakt wordt door een gemuteerd coronavirus. Het coronavirus (FcoV) is van zichzelf onschuldig en veroorzaakt vaak alleen wat lichte diarree en/of waterige ogen en neusafscheiding. De meeste katten raken in hun leven een keer geïnfecteerd met het coronavirus. Bij een klein gedeelte van deze katten muteert het virus tot FIP. Dit kan na weken, maanden of zelfs jaren gebeuren.

Het FIP virus verspreidt zich uiteindelijk via de bloedbaan. De hevige afweerreactie van het lichaam van de kat zorgt er voor dat de kleinere bloedvaten vast lopen waardoor er ontstekingen ontstaan in deze bloedvaten en organen, kat komt te overlijden.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 8/12/2022 gestart
155x bekeken

Actie georganiseerd door:

Elke Vandervelde

Elke Vandervelde

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 8/12/2022 gestart
155x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Hulp
Misbruik melden