Samen Sterk: Een Steunactie voor Alleenstaande Moeders in Nederland

Samen Sterk: Een Steunactie voor Alleenstaande Moeders in Nederland
Willem Rodericksen

Samen Sterk is een steunactie voor alleenstaande moeders in Nederland.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Wist je dat er meer armoede heerst in Nederland dan de meeste mensen beseffen? Achter gesloten deuren worstelen talloze alleenstaande moeders om de eindjes aan elkaar te knopen en hun kinderen een stabiele toekomst te bieden. Als oprichter van deze steunactie, Willem, weet ik maar al te goed hoe moeilijk het kan zijn, omdat ik zelf in vergelijkbare omstandigheden ben opgegroeid.

Maar laten we niet bij de pakken neerzitten! Samen kunnen we een verschil maken en deze moeders een helpende hand bieden. Met deze steunactie willen we bewustzijn creëren over de verborgen armoede in ons land en solidariteit tonen aan degenen die het het hardst nodig hebben.

Met de opbrengst van deze steunactie willen we twee belangrijke doelen nastreven:

1️⃣ Onderwijsondersteuning: We willen alleenstaande moeders helpen om hun kinderen de beste kansen te geven. Met de financiële middelen willen we studiematerialen, schooluniformen, en schoolreisjes mogelijk maken, zodat deze kinderen niet achterblijven en met vertrouwen aan hun toekomst kunnen bouwen.

2️⃣ Toegang tot basisbehoeften: Het is schrijnend om te bedenken dat sommige moeders zich moeten afvragen hoe ze de volgende maaltijd op tafel zullen zetten. We willen hen ondersteunen door middel van voedselpakketten, kleding, hygiëneproducten en andere basisbenodigdheden, zodat ze zich kunnen richten op het opbouwen van een beter leven voor henzelf en hun kinderen.

Elke bijdrage, groot of klein, maakt een verschil. Laten we deze alleenstaande moeders laten zien dat ze niet alleen staan. Samen kunnen we hoop, kracht en verandering brengen in hun leven.

Dank je wel voor je steun en medeleven!

Met warme groeten, Willem en het team van Samen Sterk

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 6/06/2023 gestart
60x bekeken

Actie georganiseerd door:

Willem Rodericksen

Willem Rodericksen

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 6/06/2023 gestart
60x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog