Sadaqah Waterput - Ouarda & Abdelhalim

Sadaqah Waterput - Ouarda & Abdelhalim
Deel deze actie via:

Een voortdurende liefdadigheid voor Ouarda & Abdelhalim (moge Allah ta'ala zijn rahma over hen doen neerdalen).

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Lieve familie en vrienden,

Inna lillahi wa inna ilayhi radji’oen. 

Graag zouden wij de waterput actie voor onze lieve Ouarda Mojahid & Abdelhalim Hassounfi willen voortzetten. Het idee is om een waterput te bouwen en olijfbomen te planten in naam van hen. Sadaqa djariyyah is een liefdadigheid die na de dood nog doorloopt.

Water behoort tot een van de belangrijkste primaire basis behoeften van de mens. In heel veel dorpen in Marokko moeten mensen nog altijd  vaak grote afstanden afleggen om aan schoon drinkwater te komen.

Ik (Mohamed El Yakhloufi) zal de donaties ontvangen op een aparte rekening en zo transparant mogelijk zijn over het verder verloop van deze crowdfunding. 

Het is niet de bedoeling dat ik zelf op zoek zal gaan naar een dorp in Marokko, aangezien ik het land niet heel goed ken. Ik heb reeds contact genomen met een Nederlandse liefdadigheidsorganisatie dat kwetsbare mensen helpt in Marokko. Samen met hen gaan we op zoek naar de juiste mensen die het meeste nood hebben aan een waterput. 

Eenmaal de waterput gebouwd zal dit bekend gemaakt worden via een video en foto's. 

In tegen stelling tot andere landen zoals Tanzania, Kameroen of Pakistan is de bouw van een waterput in Marokko veel duurder. Wij kiezen bewust voor Marokko omdat de kinderen op die manier de waterput eens kunnen gaan bezoeken. 

Mochten we In Shaa Allah meer hebben opgehaald dan we nodig hebben dan zal ik het overige bedrag gebruiken voor olijfbomen te laten plaatsen op plekken waar het meer dan nodig is!

Jazakoumallahu ahsanul jazaa voor jullie bijdrage en steun aan dit project voor Ouarda & Abdelhalim (moge Allah hen genadig zijn). 🤍 

We waarderen het enorm mocht je dit met je vrienden en familie willen delen. 

Liefs,

Mohamed, de kinderen en alle geliefden van Ouarda & Abdelhalim 🤍

 


 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 20/01/2023 gestart
242x bekeken

Actie georganiseerd door:

Mohamed El Yakhloufi

Mohamed El Yakhloufi

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 20/01/2023 gestart
242x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Hulp
Misbruik melden