Roeien tegen HPV

Roeien tegen HPV

Eind juli 2023 roei ik van Ibiza naar Barcelona 200Miles. Ik roei dit met 3 andere, met als goede doel “To End HPV”.

 

Roeien tegen HPV! 200Miles

Wij stellen onszelf graag even voor: wij zijn Noortje en Tanja en gaan roeiend de strijd aan van Ibiza naar Barcelona tegen HPV (Human Papilloma Virus)!

Beide zijn wij getroffen door het HPV-virus en dit heeft mentaal ons leven beïnvloed. Gelukkig zijn de gevolgen te overzien geweest voor ons doordat wij er op tijd bij waren, omdat we ingegaan waren op de uitnodiging voor het bevolkingsonderzoek. Beide hebben we een relatief kleine operatie gehad, waarbij een stukje van de baarmoedermond is verwijderd. Er hoefde bij ons geen baarmoeder verwijdert te worden maar wat helaas wel voorkomt. Om dit hoofdstuk een plek te kunnen geven en soort van afsluiting, hebben we onszelf uitgedaagd om deel te nemen aan deze roeirace.

We gaan dit avontuur samen aan met Ineke en Ilse, onze teamgenoten, om geld in te zamelen voor “To End HPV”-roeirace, met als doel het terugbrengen van alle gevallen van kanker gerelateerd aan het HPV-virus (dit is 5% van alle kankers), door middel van wereldwijde dekking van gender neutrale HPV-vaccinatieprogramma's. Hiervoor hebben we in totaal € 25000,- nodig.

Wij gaan deze uitdaging aan door 200miles te roeien, non-stop in 3 dagen, wij zetten een pittige prestatie neer zowel mentaal als fysiek! We geven niet op en strijden tot aan de finish in Barcelona.

Strijdt u samen met ons mee door ons financieel te steunen?? Deze financiële steun komt geheel ten goede van “To End HPV”.

Onze dank voor de steun is uiteraard groot alsmede onze inzet tijdens de roeirace voor dit goede doel!

Vriendelijke roei-groetjes Noortje & Tanja, mede namens Rowing4ties Ineke & Ilse

Wilt u meer weten over de race, kijk op https://www.nomancampaign.org/ of volg ons op Instagram/Facebook: rowing4ties 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 24/01/2023 gestart
772x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Rowing4ties

Rowing4ties

Actie georganiseerd door:

Noortje Lange

Noortje Lange

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 24/01/2023 gestart
772x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog