Revalidatie van Mike (45jaar)

Revalidatie van Mike (45jaar)
Johan Monnoyer

Na chemo en een zware operatie (maagkanker) willen we de revalidatie van Mike verzachten met de opmaak van zijn droomwagen.

 

Afgelopen jaar, vlak voor Kerstmis, werd Mike geconfronteerd met de vreselijke ziekte kanker. Deze had zich gevestigd in zijn maag en slokdarm. Het was al enorm ver gevorderd en de behandeling werd onmiddellijk opgestart. Met een vingerknip stortte zijn leven, en vooral al zijn plannen, in elkaar. De 3 opeenvolgende maanden onderging hij meteen verschillende zware chemokuren. Met de gekende gevolgen als haaruitval, en vele andere bijwerkingen. In maart ‘23 volgde onmiddellijk de operatie waarbij zijn volledige maag werd weggenomen en een stuk van de slokdarm. De slokdarm werd rechtstreeks verbonden met de dunne darm. Mike is ondertussen aan het revalideren, zowel lichamelijk als mentaal. Er staan ook nog een aantal chemokuren op de planning. Er valt dus nog een lange weg af te leggen…

Mike is een man met een gouden hart, een enorm harde werker die steeds voor alles en iedereen klaar staat, met zijn vrouwtje Kim en de kinderen op de eerste plaats. Absolute topkerel dus. Daarnaast heeft Mike ook een passie: zijn oldtimer. Hij is in het bezit van een zeldzame Toyota Celica cabriolet. Het is zijn droom om hier weer mee rond te toeren. De restauratie stond op zijn agenda voor 2023. Jammer genoeg wordt dit project door de gehele situatie en zijn gezondheidstoestand, op de lange baan geschoven.

Daarom heb ik(Johan Monnoyer, broer van Mike), samen met mijn zoon (Axl Monnoyer aka Akke) het idee opgenomen om zijn geliefde oldtimer onder handen te (laten) nemen, zodat de restauratie toch nog in gang gezet, en vooral afgerond kan worden. Hierdoor zou Mike deze zomer toch in zijn eigen droomwagen kunnen rond cruisen en zo heeft hij toch iets speciaals om naar uit te kijken, en zichzelf wat extra kan aan optrekken. Natuurlijk kost zo’n initiatief enorm veel geld, en kunnen wij dit alleen verwezenlijken met jullie hulp.

Wij kijken er alvast naar uit, en hopen deze mooie cadeau voor Mike te kunnen realiseren!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 10/04/2023 gestart
1439x bekeken

Actie georganiseerd door:

Johan Monnoyer

Johan Monnoyer

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 10/04/2023 gestart
1439x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog