Reparatie kosten bus

Reparatie kosten bus
Cynthia Krijgsman

Grote reparatie nodig voor de bus van de kwispelservice

 

Lieve allemaal 

Tot ons grote verdriet zijn we wederom genoodzaakt om jullie om hulp te vragen omdat de meiden het water aan de lippen staat. Na jaren ploeteren met de oude kwispelservice bus hebben de meiden het voor elkaar gekregen een andere bus te kopen! Deze bus is pas 6 jaar oud dus helemaal in hun nopjes dat ze weer jaren verder konden!! Niets bleek minder waar, al meerdere malen stil komen te staan met de daarbij behorende hoge  kosten voor reparatie was de laatste keer wel het toppunt. 

Midden op de snelweg in levensgevaarlijke situatie die niemand mee wil maken.De kosten voor deze reparatie zijn dan ook niet te overzien en naast stoppen met de kwispelservice is dit de enige andere optie voor die meiden.

Ze werken zo keihard maar keer op keer ging het fout. Nu zitten ze bij een betrouwbare garage en hopen we dat de laatste keer mag zijn dat er zo ren grote reparatie nodig is en dat ze hopelijk daarna met veel plezier weer verder kunnen met het werk waar ze zoveel plezier uit halen.. ik wil jullie dan ook vragen om een bijdrage groot of klein alle beetjes helpen 🙏 names dymmie,beppie en alle hondjes van de kwispelservice alvast heel hartelijk dank voor jullie tijd! Mvg cynthia krijgsman

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 11/03/2024 gestart
1880x bekeken

Actie georganiseerd door:

Cynthia Krijgsman

Cynthia Krijgsman

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 11/03/2024 gestart
1880x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog