Remy & Lotta helpen een oud klasgenoot de racefiets op 🚴‍♀️

Remy & Lotta helpen een oud klasgenoot de racefiets op 🚴‍♀️
Remy de Jong

We willen graag een oud klasgenoot verrassen met een eigen racefiets en hij kan wel een steuntje (€) in de rug gebruiken 🙏

 

Recent was ik bij Leon, Leon is een oud klasgenoot van de basisschool waar ik vroeger, samen met mijn broer, altijd in het gezin terecht kon als mijn ouders aan het werk waren. Onlangs kwam ik hem tegen op straat en vertelde hij me vol passie over zijn werk als coördinator magazijn bij een toeleverancier van fietsonderdelen in Maassluis. 
Nu is fietsen ook mijn passie en ging ik gisteren een product bij hem ophalen op de zaak. Ik zag nu ook de passie die hij voor zijn werk heeft van dichtbij, en zijn enorme vriendelijkheid en bereidheid om te helpen, met net dat stukje extra service zorgde hij ervoor dat ik met een glimlach de deur uit stapte.    Een aanwinst voor het bedrijf!      Hoe goed hij is voor een ander, hoe moeilijk vond ik het om te zien dat hij helaas zelf niet de middelen heeft om een racefiets aan te schaffen en de toebehoren op dit moment. Terwijl hij dit zo graag zou willen en wordt omringd door collega’s die dit wel kunnen en er dagelijks aan herinnerd zal worden binnen deze fiets club. Daarom gunnen wij hem  een racefiets + toebehoren en willen jullie met deze actie vragen om ook een steentje bij te dragen om deze wens in te willigen.

Ons net geboren dochtertje Lotta en ik hebben in een goed gesprek bedacht dat hier een flinke sportieve tegenprestatie tegenover zal staan. Het beklimmen van de Mont Ventoux indoor op de Wahoo/Zwift! 

Aantal kilometers: 21 km                       Aantal hoogtemeters: 1534  Stijgingspercentage gemiddeld: 7,3%

Alle beetjes zijn welkom en alvast enorm bedankt! 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
1 week, 5 dagen geleden gestart
316x bekeken

Actie georganiseerd door:

Remy de Jong

Remy de Jong

 

Donaties

 
Toon alle donaties
1 week, 5 dagen geleden gestart
316x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Hobby Wens
Misbruik melden