Red onze Remy zodat hij niet word ingeslapen!

Red onze Remy zodat hij niet word ingeslapen!
Ana Gimenez

Doofgeboren hond heeft een zetje nodig zodat hij weer op alle vier de pootjes door de bossen kan scheuren.

 

Hallo, mijn naam is Ana, ik vraag hier om hulp, niet voor mij, maar voor mijn familie.

Mijn ouders zijn erg toegewijd aan het helpen van dieren; ze zijn vrijwilliger, ze zijn allebei dierenartsen, en ze zijn toegewijd om te helpen waar ze kunnen.

Ze hebben veel dieren geadopteerd met problemen waardoor ze waarschijnlijk in andere huizen zouden worden geëuthanaseerd of weg zouden rotten in opvangcentra. Een dove border collie die 3 keer was teruggekeerd (Remy), een wilde kat die haar baby's in onze schuur had, een oudere bulldog die extreem agressief werd als er een fles in de buurt was. 

De lijst gaat maar door, ze verzorgen deze dieren en houden van ze totdat ze overlijden, maar de laatste tijd hebben we de mogelijkheid gehad dat dit misschien geen optie meer is.

Mijn ouders worden allebei ouder, mijn moeder kan niet zo veel werken, en met COVID en wat medische problemen kan mijn vader helemaal niet meer werken, wat een gat in hun portemonnee veroorzaakt.

Ook de dierlijke tak van onze familie wordt oud en ziek, de border collie (Remy) heeft mogelijk botkanker en moet onderzocht en geopereerd worden, en zonder geld voor zijn behandeling zullen we hem waarschijnlijk moeten laten inslapen.

Ik ben zelf een student en eet de meeste nachten noedels, dus ik ben uit het geldspel, mijn moeder heeft deze hond nu bijna 8 jaar en ze denkt dat de enige optie op dit moment is om hem te euthanaseren... Ik hoop haar te verrassen met het geld voor de operatie, de dierenarts vindt de prognose goed, zolang we hem de operatie kunnen geven, we moeten we dit alleen in de kiem smoren, en Remy zou gemakkelijk nog een aantal jaar moeten kunnen leven .

Ik weet zeker dat iedereen die dit leest een of twee keer in moeilijke tijden is terechtgekomen. Overweeg alstublieft om ons te helpen. 

Na al hun werk om dieren te helpen, van het runnen van een dierenkliniek tot het opvoeden van kittens voor het asiel, vind ik dat mijn ouders een pauze verdienen en zich geen zorgen hoeven te maken over het verlies van deze hond waar ze zo veel van houden.

Als iemand een extra eurotje heeft, overweeg dan om te doneren. Ik weet dat het een grote vraag is, maar alle hulp wordt op prijs gesteld.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 19/08/2022 gestart
439x bekeken

Actie georganiseerd door:

Ana Gimenez

Ana Gimenez

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 19/08/2022 gestart
439x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog