Red Olivier en Maido van de wolven

Red Olivier en Maido van de wolven

Een veilige afrastering om de pony's te beschermen tegen de wolf die beschermd wordt

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Help meebouwen aan een veilige omgeving voor Olivier (32 jaar) en Maido (25) jaar. Zij verdienen het om oud te worden zonder angst te hebben voor de wolven.

Waarom deze 2 pony’s het verdienen?

Olivier kwam bij mij toen hij 6 jaar was en 1 jaar later kwam Maido, zij was toen 3 jaar. De ponys zijn gekocht door mijn verdienste van een weekendbaantje en zo onderhield ik ze ook.

Mijn thuissituatie was slecht en deze ponys hielpen mij om te overleven. Zij gaven mij een doel en met zn 3en hebben wij dat doel behaald, Nederlands Kampioen mennen. Mijn leven veranderde waardoor ik ze niet meer kon betalen en ik allerlei klusjes naast mijn werk ging doen om te kunnen betalen. 

Verkopen kon ik ze niet want zij waren mijn enige vrienden die ik had. Zij waren mijn geleide ’honden’ in tijden dat ik depressief was. Vandaag de dag zijn ze dat nog steeds en vind ik in hun mijn levenslust. Bij hun voel ik geen angst en zijn de klachten van mijn PTSS minder.

Jarenlang heb ik er alles aan gedaan om ze kunnen onderhouden. Tot ik op het punt stond om afscheid te nemen van Olivier. Dit kwam omdat de plek waar hij stond, daar mocht hij van de boer niet van het gras eten. Een oude pony zoals hij heeft vers gras nodig ookal kreeg hij onbeperkt hooi en extra voeding. Helaas was dit niet mogelijk en daarom moest ik, alweer, een ander plekje voor ze zoeken. En, ik heb dit gevonden. Gelukkig hebben ze nu vers gras maar helaas lopen daar ook wolven. 

Help Olivier en Maido door ze te beschermen. Je kan ze helpen door te doneren en die donatie wordt gebruikt om een veilige afrastering te bouwen met een schuilstal.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 17/06/2024 gestart
10x bekeken

Actie georganiseerd door:

Eline Voorde

Eline Voorde

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 17/06/2024 gestart
10x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog