PleegKindKompas

PleegKindKompas

Pleegkindkompas ondersteunt pleegkinderen en pleeggezinnen met begeleiding, informatie en compassie. Het team, bestaande uit

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

**Pleegkindkompas** is een toegewijde organisatie die pleegkinderen en pleeggezinnen ondersteunt met persoonlijke begeleiding, uitgebreide informatie en compassievolle zorg. Ons team, dat bestaat uit oud-pleegkinderen, deelt hun eigen ervaringen in de pleegzorg om anderen te helpen.

 

Onze missie is om een veilige, stabiele en liefdevolle omgeving te creëren waarin pleegkinderen kunnen gedijen. We begrijpen de unieke uitdagingen en behoeften van pleegkinderen en hun gezinnen en bieden daarom op maat gemaakte ondersteuning aan.

 

Bij Pleegkindkompas bieden we een breed scala aan diensten, waaronder:

 

- **Workshops en trainingen:** Gericht op het verbeteren van communicatie, hechting en veerkracht binnen pleeggezinnen.

- **Mentorschap en begeleiding:** Onze mentoren, die zelf ervaring hebben als pleegkind, bieden persoonlijke ondersteuning en advies.

- **Voorlichting en informatie:** We voorzien pleeggezinnen van de kennis en tools die ze nodig hebben om een veilige en liefdevolle omgeving te bieden.

- **Community events:** Regelmatige bijeenkomsten en activiteiten om pleeggezinnen met elkaar in contact te brengen en een gevoel van gemeenschap te creëren.

 

Bij Pleegkindkompas staat het welzijn van het kind altijd centraal. We streven ernaar om elk pleegkind en pleeggezin te ondersteunen bij het overwinnen van uitdagingen en het benutten van kansen, zodat ze kunnen groeien en bloeien in een liefdevolle omgeving.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 18/05/2024 gestart
25x bekeken

Actie georganiseerd door:

A Reuben

A Reuben

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 18/05/2024 gestart
25x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog