Papa ( 32) heeft zeldzame kanker. Help hem zijn dromen nog waar te maken.

Papa ( 32) heeft zeldzame kanker. Help hem zijn dromen nog waar te maken.
Sven De wilde

We waren een gezinnetje zonder zorgen.. maar op 27 september veranderde alles. Er is toen kanker vastgesteld bij mijn man.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Dit is mijn man sven ( 32) en ik ben zijn vrouw anais (26) en samen hebben we 2 kindjes ,ons zoontje is 3 jaar en ons dochtertje 5 maanden.

We waren een gezinnetje zonder zorgen. Maar op 27 september veranderde alles. Mijn man kreeg hevige buikpijn snachts en toen besloten we om naar spoed te rijden in ASZ aalst. We kwamen daar toe en hebben heel de nacht zitten wachten kregen maar geen uitleg wat er aan de hand was .. het enigste wat ze zeiden was “ meneer moet hier blijven we gaan hem naar een kamer brengen” ..daar kwam een dokter langs en vertelde dat hij morgevroeg moest geoppereerd worden “we denken een ontsteking op de darm maar het kan ook een gezwel zijn”. De dag nadien werd mijn man geoppereerd,de operatie ging 3 uren duren .. 3 uren werden plots 5 uren en langer.. plots ging de telefoon.. “ mevrouw geen goed nieuws het was een gezwel van een vuist groot en het is kwaadaardig er zijn ook al uitzaaiingen”.. onze wereld storte in elkaar.. ik was 5 maanden zwanger toen.

Het ene slechte nieuws na het andere kregen we te horen…

We zijn nu al ongeveer 9 maanden verder. Mijn man zit in behandeling in Leuven. Daar zit hij in een studie ook dat goed aanslaat. Vorige week moesten we terug op controle en waren er 4 uitzaaiingen gevonden in de hersenen. Niemand kon dit begrijpen..iedereen schrok hiervan..ook de dokters want het is blijkbaar heel zeldzaam dat bij dit soort kanker er uitzaaiingen zijn naar de hersenen. 

De dokter vertelde ons dat de levenstermijn van dit soort kanker  1 jaar en 6 maanden is .. dit sloeg in als een bom.

We willen nog zoveel doen samen. De dokter vertelde ons om herinneringen te maken  voor de kindjes. Mijn man schrijft nu brieven voor hun en we maken veel foto's en filmpjes.. maar we willen nog veel meer herinneringen maken voor de kindjes.. zoals een cadeau van hun papa voor als ze jarig zijn of als ze gaan trouwen en dergelijke..maar dit alles kost veel geld.

We zijn een jong koppeltje met 2 kindjes en vragen hiervoor steun. Zodat mijn man de herinneringen kan maken voor ons kindjes. 

Hij wil bijvoorbeeld een handafdruk van hem en ons zoontje en van hem en ons dochtertje laten maken zodat ik dit later kan afgeven en hun. Hij wilt zijn oldtimer afwerken  voor ons zoontje dat wanneer hij 18 jaar is ik hem dit cadeau kan geven. Een ketting voor ons dochtertje met een foto in van haar en haar papa .. en nog zoveeeel meer dingen.

We hebben nog zoveel dromen en we hopen dat we deze nog kunnen waarmaken.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 17/06/2024 gestart
36x bekeken

Actie georganiseerd door:

Sven De wilde

Sven De wilde

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 17/06/2024 gestart
36x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Familie
Misbruik melden