Overreden katje helpen uit de nood!

Overreden katje helpen uit de nood!

Mijn katje Coco, is 10 maanden oud en gisteren overreden. Gelukkig leeft hij, maar de kosten om z’n pootje te redden lopen op

 

Mijn katje Coco kwam na een hele nacht niet thuis, wat zeer ongewoon is. We hadden overal liggen zoeken en roepen maar vonden hem niet. Dan kwam hij eindelijk thuis en zagen we dat hij mankte en miauwde. Zijn poot hangt gewoon los en werkt niet mee. Super zielig. 

We zijn meteen naar de dierenarts gegaan die ons vertelde dat er een auto over hem gereden is en we snel moeten handelen. Zijn bovenarm is gebroken wat het veel complexer maakt dan een gewone breuk in de poot, aangezien de bovenarm de verlening is tot het lichaampje. Het pootje moet eraf of we moeten hem opereren en een ijzeren staal met schroeven doen in zijn poot zodat hij deze niet verliest. 
 

Ik vraag u hierbij om uw hulp. Ik ben zelf studente en dit groot bedrag kwam hard aan. We willen hem ook echt niet weg sturen naar het dierenasiel, dit krijgen we niet over ons hart. Ik hoop dat ik de nodige hulp krijg, alvast super bedankt!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 26/02/2022 gestart
2352x bekeken

Actie georganiseerd door:

Sabah Belkhiri

Sabah Belkhiri

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 26/02/2022 gestart
2352x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog