Overlijden blacky🐴

Overlijden blacky🐴
Anne Stoof
Deel deze actie via:

Hallo lieve mensen! Wegens het overlijden van mijn liefste paardje vraag ik jullie hulp om de kliniek kosten te betalen

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Lieve allemaal, 3 week geleden is mijn aller liefste paardje overleden na een hele hoop kliniek bezoeken En veel onduidelijkheden hebben we helaas de keuze moeten maken om haar te laten gaan💔 nu hoop ik dat jullie mij willen steunen om de kliniek kosten terug te kunnen betalen aan mijn lieve ouders die mij hier zo goed in gesteund hebben! 

 

het begon met een peesblessure die vrij goed op te lossen bleek te zijn na een kliniek bezoek zou ze op speciale ijzers komen. In de herstel periode hiervan kreeg zei last van heftige koliek en zijn we met spoed naar de kliniek gegaan. Hier heeft zei anderhalve week keihard gevochten voor haar leven. Haar darmen waren wat van de plek gedraaid waardoor zei geopereerd moest worden echter was dit niet mogelijk i.v.m ze al een paar dagen niet wou eten en de witte bloedcellen te laag waren. doordat we geen operatie konden doen moesten we gigantisch hard hopen dat de darm zelf terug op zijn plek zou gaan! maar ze bleek ook heel veel maagzweren te hebben…  gelukkig na een aantal dagen draaide de darm weer op zijn plek en begon ze na een week eindelijk voorzichtig wat te eten. gelukkig knapte ze op en mocht ze mee naar huis. Zo blij! Echter kreeg ze na een week weer koliek dus na een lange avond/begin nacht opnieuw terug naar de kliniek. Gelukkig was het dit keer niet zo heftig als de weken ervoor en mocht ze gelukkig na 4 dagen weer naar huis! 

terug voor controle! (Maagzweren en peesecho) 

na 3 week gingen we op controle om te kijken of de maagzweren weg waren. Dus was gelukkig zo! En mochten we het rijden weer oppakken als de peesecho er ook goed uit zag. Maar helaas… dit bleek niet zo te zijn de pezen waren verslechterd en onze enige optie was nog om haar 2 week in de kliniek te laten voor lasertherapie en te hopen dat dit zou werken. 
na 2 week heb ik haar opgehaald en moest ze een half jaartje oprust. de pezen bleven dik en ze begon na de lasertherapie steeds slechter te lopen en zelfs bijna te vallen. dus ik weer de kliniek gebeld en een nieuw echo ingepland die bevestigde dat het laseren niet geholpen heeft.. dit was voor mij het moment om de juiste keuze voor mijn liefste paardenkind te maken😢

 

deze bezoeken aan de kliniek zijn zo duur geweest Wat mijn lieve ouders allemaal hebben voorgeschoten! Ik hoop na het lezen van mijn verhaal dat jullie mij willen helpen dit zo snel mogelijk terug te kunnen geven😊
 

alvast dankjewel

liefs Anne😘
 

 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 20/10/2021 gestart
480x bekeken

Actie georganiseerd door:

Anne Stoof

Anne Stoof

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 20/10/2021 gestart
480x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog