Ouders zoeken financiële steun voor zoon

Ouders zoeken financiële steun voor zoon

Financiële steun voor noodzakelijke spoedverhuizing

 

Onze zoon is 25 jaar en heeft omstandigheden die het nodig maken op zeer korte termijn te verhuizen. Financiën heeft hij onvoldoende, wat tot veel stress lijdt. Als ouders helpen wij hem zoveel mogelijk maar dit helpt hem maar voor een klein deel.

Onze zoon heeft een zware jeugd gehad door een zus met een ernstige ziekte. Hij heeft hier in zijn jeugd veel stress door ervaren en moest voor zijn mentale gezondheid al vroeg op zichzelf gaan wonen. 

Hij kreeg op 20 jarige leeftijd een jongerenwoning aangeboden en was net gestart met een HBO opleiding. 

Kort na de verhuizing overleed zijn opa, kwam de COVID crisis en kwam hij in een isolement. Dit werd het begin van een burn-out en ernstige depressie op 22 jarige leeftijd. 

Hij kreeg een uitkering, werd behandeld voor zijn depressie en knokte hard om hier weer uit te komen. Hetzelfde jaar overleed onze dochter, zijn zus, op 26 jarige leeftijd. Dit heeft veel met hem gedaan.

Toch was zijn drang groot om hier bovenop te komen en het lukte hem om ongeschoold te starten als ambulant begeleider van specifieke doelgroepen. Dit werk is hem op het lijf geschreven. Hij zocht een studie die daarbij paste. En studeert nu twee jaar op HBO niveau naast 24 uur per week werken.

Hij was helemaal happy in zijn jongerenwoning, midden in het centrum. In zijn eigen woning komt hij tot rust en kon hij goed studeren in vrije tijd.

Tot mei dit jaar. Zijn buurman verhuisde en maakte plaats voor een buurman die binnen een paar weken dagelijks foute vrienden in huis haalt. Zij komen s ’avonds tot leven en zijn dan behoorlijk aanwezig. De hele nacht wordt er geschreeuwd, staat de televisie hard en er gebeuren zaken die niet horen. U begrijpt vast wel wat er wordt bedoeld .

De buurman zijn woonkamer grenst aan de slaapkamer van onze zoon. Het is alsof de buren in zijn slaapkamer een feestje bouwen, zo gehorig is het.  Niet alles kan in dit verhaal verwerkt worden uit veiligheid voor onze zoon.

Het is de omgekeerde wereld, onze zoon woont ergens naar zijn zin, maar moet door de buurman verhuizen. De buurman wordt beschermt en kan daar blijven wonen, ondanks de vele waarschuwingen die hij heeft gehad. 

De woningbouw heeft nu een andere woning voor onze zoon.

Deze kans doet zich nu onverwacht voor. Echter moet hij meer huur gaan betalen en wordt hij gedwongen op zeer korte termijn te verhuizen. Zijn studie loopt achterstand op en het geld om te verhuizen en een huis noodzakelijk aan te kleden heeft hij niet.

Als ouders dragen wij uiteraard bij, maar wij zijn helaas ook niet bij machte om hem voldoende bij te staan.

Wij gunnen hem zo dat hij van deze woning, met hulp, een veilig plekje kan maken waarin hij zich thuis voelt en waarbij hij zich niet in schulden hoeft te steken om dit te kunnen realiseren.

Wij zouden u ontzettend dankbaar zijn als via deze actie het gewenste bedrag gehaald gaat worden. Iedere gift is welkom, hoe klein ook. Hiervan kan hij vloerbedekking, gordijnen, rolschermen, behang, verf en verlichting kopen en de verhuizers betalen.

Natuurlijk houden wij u op de hoogte waaraan het bedrag is besteed.

Stuur dit bericht A.U.B door naar familie, vrienden en bekenden.

Met veel dank

Myrna en Henri

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 5/09/2024 gestart
58x bekeken

Actie georganiseerd door:

Henri de Jong

Henri de Jong

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 5/09/2024 gestart
58x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Familie
Misbruik melden