Opzoek naar hulp voor kleine overbrugging

Opzoek naar hulp voor kleine overbrugging
Jim Govaerts
Deel deze actie via:

Na werkongeval niet uitbetaald door een geschil mutualiteit/werkongevallenverzekering. Contract onbepaalde duur beëindigd.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Beste iedereen! Ik ben een jongeman van 36. Ouders verloren op zeer jonge leeftijd en dus nooit een”goede start” gehad. Zeker niet omdat mijn stiefvader mij op straat gezet heeft gezet vanaf de dag dat ik meerderjarig was. Verder geen familie. Op men 18e zonder enige kennis een erfenis aanvaard die me meer heeft gekost dan ik ooit ontvangen zou hebben, een domme beslissing die me toen in schuldbemiddeling heeft gebracht. Na jaren werken 6op7 heb ik alles kunnen afbetalen toen ik 27 was. Verder altijd een goede job gehad en in 2016 via avondonderwijs toch nog mijn A2 diploma behaald. dus eigenlijk tot februari 2022 heb ik het altijd gered en had ik het goed financieel.

Tot hiertoe heb ik het kunnen redden en geleefd van mijn reserve die nu totaal op is. Bespaard op alles wat maar mogelijk is en een aantal luxedingen verkocht.

Sinds vorige maand in echte financiële problemen gekomen en de maand die nu komt kan ik onmogelijk mijn huishuur en vaste kosten betalen. Komt er dan nog bij dat energie zo enorm duur geworden is en ik nog hoge medische kosten heb.

Ik heb door mijn ervaringen op jonge leeftijd een enorme schrik gekregen om terug ooit schulden te hebben.  

Ik heb geprobeerd bij de bank om een kleine lening te bekomen maar vermits ik dus officieel geen inkomen heb op het moment is dat niet mogelijk.

Daarom doe ik dus hier deze oproep. Ik ben in de zoektocht online naar hulp deze website tegengekomen en bij deze dus een deel van mijn probleem uitgelegd. Ik ben steeds bereid mensen die me uit de nood helpen iets terug te geven doormiddel van een dienst ofzo. Ik ben een handige harry dus dat kan event van pas komen. 

 

Alvast bedankt aan iedereen die er over nadenkt me te steunen.

Vriendelijke groeten

Jim
 


 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 23/10/2022 gestart
111x bekeken

Actie georganiseerd door:

Jim Govaerts

Jim Govaerts

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 23/10/2022 gestart
111x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog