opvangboerderij voor dieren

opvangboerderij voor dieren
Joseph Doerenberg

Opvangboerderij voor dieren in nood

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Onze opvangboerderij zal zich in een landelijke omgeving in Duitsland of net over de Nederlandse grens bevinden.

Het zal dienen als toevluchtsoord voor dieren en hen een veilige en comfortabele omgeving bieden waarin ze de juiste zorg en aandacht kunnen krijgen. Ons doel is om een liefdevol thuis te bieden voor allerlei soorten dieren die mishandeld, verwaarloosd of achtergelaten zijn. De opvangboerderij wordt gefinancierd door middel van donaties en subsidies en wordt beheerd als een non-profitorganisatie.

Marktanalyse:

Dierenbescherming is een groeiende zorg onder mensen. Volgens een enquête van de  Dierenbescherming is 80% van de van de mensen voor strengere dierenbeschermingswetten. Bovendien is het aantal gemelde gevallen van dierenmishandeling in de afgelopen jaren toegenomen. Er is behoefte aan een veilige toevluchtsoord voor dieren die wreedheden hebben ondergaan.

Doelgroep:

Onze doelgroep bestaat uit dierenliefhebbers, dierenbeschermers en mensen die betrokken zijn bij dierenbescherming. We zullen ook contact opnemen met scholen, universiteiten en lokale organisaties en gemeenten om hen te informeren over dierenbescherming en de betekenis van onze opvangboerderij.

Diensten:

Onze opvangboerderij zal een scala aan diensten voor dieren aanbieden, waaronder accommodatie, voeding, medische zorg en revalidatie. We zullen ook trainingen en educatie aanbieden aan het publiek over dierenbescherming. Onze diensten zullen worden verleend aan dieren die gered zijn uit verschillende situaties, zoals dierenmishandeling, verwaarlozing en achterlating.

Marketing en reclame:

We zullen sociale en digitale media zoals Facebook, Instagram, Twitter en een website gebruiken om onze opvangboerderij te promoten. We zullen ook deelnemen aan lokale evenementen gerelateerd aan dierenbescherming en samenwerken met andere organisaties om het bewustzijn over dierenbescherming te vergroten. Daarnaast zullen we educatief materiaal zoals brochures, flyers en posters maken die verspreid worden op scholen, universiteiten en in gemeenschappen.

Financiën:

We schatten dat de initiële kosten voor het opzetten van onze opvangboerderij 500.000 € zullen bedragen. We hebben nog minstens 50.000 € aan donaties nodig.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 17/05/2023 gestart
102x bekeken

Actie georganiseerd door:

Joseph Doerenberg

Joseph Doerenberg

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 17/05/2023 gestart
102x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog