Opstartkosten Pootjesparadijs - dierenasiel Zemst

Opstartkosten Pootjesparadijs - dierenasiel Zemst
Axelle Steenhouwer

In juni neemt Pootjesparadijs intrek in het dierenopvangcentrum van Zemst! We kunnen jullie hulp gebruiken bij onze opstart!

 

Hey! Op 1 juni 2024 kregen wij vol trots de sleutels in handen van het gebouw van het dierenopvangcentrum in Zemst. Hoera! Maar dan begint nu ook het échte werk: dieren opvangen. 

Als asiel vangen wij dieren op, die om verschillende redenen geen thuis meer hebben. Bvb. verlaten, verwaarloosd of mishandeld, of bvb. wanneer hun eigenaar overleden is of niet meer voor hen kan zorgen.

Ons team van professionals staat alvast klaar, wij stroopten onze mouwen op en vlogen er al in: poetsen, schilderen, kleine klusjeswerken,… Alles om het leefcomfort van onze dieren te optimaliseren en een aangename werkomgeving te maken voor ons team, want zo bouwen we ons eigen Pootjesparadijs! 

En daar kunnen we een beetje financiële hulp bij gebruiken. Hoewel we proberen om heel wat spulletjes tweedehands te scoren, gaan wij een aantal dingen nieuw moeten aankopen. 

Jouw financiële bijdrage gaat er dus rechtstreeks voor zorgen dat de dieren die we opvangen in een heus paradijs terechtkomen. Daar kunnen ze bijkomen, relaxen, en samen met ons op zoek gaan naar een gouden mandje. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 5/06/2024 gestart
904x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Pootjesparadijs vzw

Pootjesparadijs vzw

Actie georganiseerd door:

Axelle Steenhouwer

Axelle Steenhouwer

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 5/06/2024 gestart
904x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog