Opstart VZW tegen Gaslighting en pesterijen (op het werk)

Opstart VZW tegen Gaslighting en pesterijen (op het werk)

we zoeken steun voor de oprichting van onze vzw en het opzetten van de eerste acties tegen gaslighting en pesten op het werk

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hallo allemaal,

Wij hebben jullie hulp nodig om een verschil te maken in de professionele wereld! We zijn bezig met het opzetten van een non-profitorganisatie (VZW met als naar The HR'd Truth) die zich zal inzetten voor de sensibilisering en preventie van professioneel gaslighten en pesterijen op de werkplek. Deze kwestie raakt duizenden werknemers wereldwijd, en we willen een einde maken aan de verwoestende impact ervan.

Waarom is dit belangrijk?

Professioneel gaslighten en pesterijen hebben niet alleen invloed op het individu, maar ze kunnen ook de hele werkomgeving vergiftigen. We willen een positieve verandering teweegbrengen door bewustwording te vergroten, preventieprogramma's te implementeren en ondersteuning te bieden aan de slachtoffers.

Hoe kun jij helpen?

Met jouw steun kunnen we:

1. Sensibilisering: Verspreid educatieve materialen en organiseer workshops & public speaking acties om bewustwording te creëren over gaslighten en pesterijen op het werk.

2. Preventie: Ontwikkel en implementeer programma's om deze negatieve praktijken te voorkomen en bevorder een gezonde werkomgeving.

3. Ondersteuning: Bied hulp aan slachtoffers, inclusief advies, counseling en toegang tot bronnen die kunnen helpen bij herstel.

Waar gaat jouw geld naartoe?

Elke bijdrage gaat direct naar de oprichting en uitvoering van deze belangrijke initiatieven. Samen kunnen we werkomgevingen creëren die respectvol, gezond en veilig zijn voor iedereen.

Help ons dit initiatief van de grond te krijgen en maak de professionele wereld een betere plek voor iedereen. Doneer vandaag nog en deel deze campagne met vrienden, familie en collega's!

Bedankt voor jullie steun!

Met vriendelijke groet,

The HR'd Truth

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 26/01/2024 gestart
73x bekeken

Actie georganiseerd door:

Jana Tanghe

Jana Tanghe

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 26/01/2024 gestart
73x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Vereniging
Misbruik melden